Take a fresh look at your lifestyle.

Vučić aminovao k 19 logore u Srbiji, policija će odvoditi zaražene!?!

Vlada Srbije pod palicom ustavokršitelja Aleksandra Vučića donela je nove mere borbe protiv k 19a virusa, a pojedine odluke su u najmanju ruku skandalozne i problematične.

U domaćim medijima neprimećeno su prošle odredbe koje najavljuju mogućnost fašističkih mera protiv obolelih, a koje su se već primenjivane u Australiji i u Kini.

Ovo su sporni delovi odredbe:

– Lica obolela od zarazne bolesti k 19 izoluju se i leče u objektima koji su posebno određeni i pripremljeni za izolaciju i lečenje obolelih.

– Lica iz stava 1. ovog člana dužna su da prihvate izolaciju u za to određenim objektima i da se pridržavaju mera i uputstava koje naredi nadležni doktor medicine, odnosno doktor medicine specijalista epidemiologije.

– Lice koje se ne pridržava naloga doktora medicine, u skladu sa stavom 2. ovog člana, po prijavi zdravstvene ustanove prinudno se izoluje u prisustvu predstavnika organa uprave nadležnog za unutrašnje poslove.

Dakle, država sada ima pravo da mimo volje pojedinca, pošalje svakog od nas u nekakav k 19 logor, a ako odbijemo takav „način lečenja“ (što je takođe zagarantovano Ustavom), policija će nas prisilno smestiti u organizovane logore!?!

I Institut za javno zdravlje „Dr Milan Batut“ je objavio izmenu Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti k 19, a u kojima se navode ove skandalozne odluke.

https://srbin.info/drustvo/vucic-aminovao-k19-logore-u-srbiji-policija-ce-odvoditi-zarazene/

Izvor: Srbin info

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: