Take a fresh look at your lifestyle.

Vlast pravi podele, svađe i okreće ljude jedne protiv drugih. Posao vlasti je da okuplja, da miri i da jača državu…

Poruka DJB za glasače vlasti i apstinente je:

Srbija može da bude jaka samo ako ima jaku opoziciju i jaku skupštinu. Jedino tako može da brani svoje državne i nacionalne interese. To znači da su fer izbori i dobri izborni uslovi preduslov za jaku Srbiju.

U tome i jeste najveći poraz vlasti: vlast pravi podele, svađe i okreće ljude jedne protiv drugih. Posao vlasti je da okuplja, da miri i da jača državu.

Zašto nismo agresivniji u nastupu na RTS-u? Zato što to tera glasače vlasti, isključe se i ne žele uopšte da vas čuju. Glasači vlasti i apstinenti ne veruju ni u Jovanjicu, ni u Krušik, ni u Palmu, ni u jednu stvar koja se vrti preko N1. Za sve misle da je preterivanje i da ljudi koji od „miša prave slona“ ne vole Srbiju. DJB je shvatio da ovo ne može da promeni i da agresivnost nije put. Moramo da nađemo drugačiji put.

Naš posao u nastupima na RTS-u nije da se dokazujemo opozicionim glasačima da se nismo prodali (niti smo, niti ćemo) i da se takmičimo u agresivnosti prema vlasti, već da ubedimo glasače vlasti i apstinente da nas čuju.

Direktna poruka sa terena od gledalaca RTS-a je: jedini ste bili kulturni, svi ostali divljaci. Ovo je i informacija za ostatak opozicije da možda razmisli o svom nastupu.

Da bi došlo do promene vlasti, moramo da ubedimo deo glasača vlasti i deo apstinenata da promene svoj glas. To ne može agresivnim nastupima, vređanjem i preterivanjem.

Poštovani glasači DJB, nastup za RTS-u nije za vas. Vi nas već čujete i razumete. Nastup na RTS-u je za glasače vlasti i apstinente. Cilj je za početak da odluče da nas uopšte čuju.

DJB ima cilj. Cilj je da promenimo Srbiju i uvedemo sistem jači od samovolje svakog pojedinca i koji radi u interesu građana.

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: