Take a fresh look at your lifestyle.

Vlast gubljenje poverenja u kampanju vakcinacije maskira napadima na one koji se zalažu za očuvanje osnovnih ljudskih prava i sloboda…

Odjutros dve vesti sadrže izuzetno zanimljive brojke.

U prvoj dr Kon tvrdi da je za sticanje kolektivnog imuniteta potrebno da se vakciniše između 40% i 50% stanovništva, a u drugoj Ipsos daje SNS-u 58% podrške glasača u Srbiji.

Znači, sve što je potrebno da vlast uradi da bismo stekli kolektivni imunitet jeste da ubedi one koji je inače podržavaju i glasaju za nju – da se vakcinišu.

Napadi na DJB zbog našeg zalaganja za poštovanje osnovnog ljudskog prava garantovanog Ustavom Republike Srbije – za mogućnost ličnog izbora da li će se neko vakcinisati ili ne, shodno svačijoj pojedinačnoj proceni rizika u skladu s njihovim godinama, polom, zdravstvenom istorijom itd – očigledno su isključivo političke prirode, sračunati na zaustavljanje rasta podrške među glasačima koju trenutno uživamo.

Napadi na nas i pokušaji da se etiketiramo kao „ravnozemljaši“ i „antivakseri“ vlastima očigledno služe da prikriju činjenicu da ONI ne uspevaju da ubede one koji ih inače podržavaju – da se vakcinišu.

Ovo perfidno zataškavanje činjenice da je vlast u poslednjih godinu dana izgubila poverenje građana koji je inače na izborima podržavaju, a koji ne žele da je poslušaju oko vakcine, predstavlja monstruozan pokušaj da vlast sa sebe spere odgovornost za eventualan neuspeh u postizanju kolektivnog imuniteta kroz proces imunizacije.

Ne nasedajte, molim vas, na ove i ovakve spinove vlasti koja bi da gubljenje poverenja građana u njenu kampanju vakcinacije zamaskira napadima na one koji se zalažu za očuvanje osnovnih ljudskih prava i sloboda, ceneći racionalno sve dostupne činjenice oko epidemije i svih rizika koje ona sa sobom nosi, u meri u kojoj ih nosi.

Ist möglicherweise ein Bild von 5 Personen, Personen, die stehen und Text „VELIKO ISTRAŽIVANJE IPSOSA 0 SITUACIJI U ZEMLJI GRADANI MISLE DA SRBIJA IDE U DOBROM PRAVCU SPAS 3,6% Najviše nezadovoljnih poslednjih 15 godina bilo martu 2012. godine, što dovelo do smene vlasti OSTALE STRANKE 20.2% DJB 4.4% SPS 7.2% SNS SSP 3,6% 58%“Ist möglicherweise ein Bild von eine oder mehrere Personen, Personen, die stehen und Text

Izvor: Branka Stamenković

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com