Take a fresh look at your lifestyle.

Vizija Srbije u koju veruje DJB je Srbija kao suverena zemlja o čijoj budućnosti i izborima odlučuju SAMO građani Srbije…


Dosta je bilo – Srbija „ide u dobrom pravcu“ da postane poslušna kolonija jeftine radne snage u kojoj se svaka vlast, bivša i sadašnja, takmiči u dodvoravanju kolonizatoru. Ovo je ispod svakog nivoa dostojanstva jedne suverene zemlje.

Vizija Srbije u koju veruje DJB je Srbija kao suverena zemlja o čijoj budućnosti i izborima odlučuju SAMO građani Srbije. To je Srbija u kojoj postoji vladavina prava, u kojoj su izbori fer i slobodni, u kojoj se poštuje Ustav, u kojoj postoje institucije koje radi u korist građana, koja nije ničija kolonija i u kojoj političari ne idu po instrukcije u Berlin ili bilo koju drugu svetsku metropolu.

To je Srbija u kojoj je privilegovana domaća privreda, u kojoj se vrednuje naš seljak domaćin, a ne uvoznik, Srbija u kojoj se živi od svog rada, a ne od parazitiranja na leđima drugih. Srbija u kojoj se lepo i rado živi.

DJB ne pristaje na manje od toga.

Stefanović: Pokušava se pomeranje izbora preko Evropskog parlamenta

Naš plan je da se odlože izbori zakazani za 21.juni, pre svega iz zdravstvenih razloga, ali i zbog toga što su pravna država i sloboda medija ukinuti, izjavio je u intervjuu FoNetu zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović i naglasio da se, posredno, preko Evropskog pa…

Izvor: Saša Radulović