Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Vučić svečano prezentovao paket vitamina penzionerima…

Paket su platili svi koji su zaposleni, ali je poklon prezentovan kao zasluga Vučića koji nije dao ni dinar iz svog džepa. 

Predsednik države nema ovlašćenja da građanima iz budžeta šalje pakete, ali to ne smeta Aleksandru Vučiću da ponovo podmićuje glasačko telo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas novi paket pomoći koji je država obezbedila za penzionere. Svaki penzioner dobiće C vitamin, D vitamin i cink.

Predsednik se putem Instagrama obratio najstarijim sugrađanima, zahvalio im se na svemu što su uradili za našu zemlju, i predstavio paket vitamina koji će im ojačati imunitet.

– Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete kao dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili – rekao je Vučić iako penzioneri više ništa ne zarađuju jer su u penziji.

Mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili.

Ovo je još jedan mali znak pažnje zbog svega onoga što ste vi uradili i zbog svega onoga što ste nam ostavili. Mi danas moramo da idemo vašim stopama i napravimo od Srbije još bolje mesto za život – rekao je Vučić.

Izvor: Newsflash/Blic

The post (VIDEO) BEDNO: Vučić svečano prezentovao paket vitamina penzionerima! PLATILI GA PORESKI OBVEZNICI… appeared first on News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com