Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Trampov suverenistički SAD je očigledno odlučio da se vrati na Balkan uz po jednu šamarčinu Berlinu i EU i jednu Kini. Da li je to u našem interesu? Za početak da…

Klintonov/Bušev/Obamin globalistički SAD je nakon 5.oktobra ceo Balkan prepustio Berlinu.

Trampov suverenistički SAD je očigledno odlučio da se vrati na Balkan uz po jednu šamarčinu Berlinu i EU i jednu Kini.

Da li je to u našem interesu? Za početak da.

Glavnu reč na celom Balkanu već 20 godina vodi Nemačka koja je svoju kolonijalnu politiku zavila pod plašt i šargarepu EU. Nemački interes je najvažniji resurs koga nemaju: JEFTINA I STRUČNA RADNA SNAGA. Kolonija, mi, im sama plaća subvencije iz zahvalnosti. Nemačka nam „pomaže“ tako što nas kolonizuje.

Rusija nam „pomaže“ tako što nam je uzela NIS i sva nalazišta gasa i nafte koja nemilosrdno arči i iscrpeće ih uskoro. I zadovoljna time i igra iz pozadine.

Kina nam „pomaže“ tako što nam je budzašto uzela rezerve bakra i što svoju prljavu industriju instalira u Srbiji: od železare do guma u Zrenjaninu.
Pored toga, baš kao i u Africi, Kina svojim kreditima koje ćemo mi vraćati finansira SVOJE kompanije koje grade našu infrastrukturu.

A kako će nam „pomoći“ SAD? Za početak izgleda isto kao i Kina: u izgradnji infrastukture.

Uzimanje kredita za gradnju infrastukture, ako to ne rade vaše kompanije i doprinose vašem BDP-u već strane kompanije, gura državu u stravično dužničko ropstvo. To NIKADA ne treba raditi.

Kako onda povratak SAD-a na Balkan može biti u interesu svih nas?

Daje nam šansu da se oslobodimo trenutno većeg zla: Nemačke koja kolonizuje Balkan. I Nemačka i EU i Kina su geopolitički neprijatelji SAD-a, Rusije i UK-a.

Sve svetske sile su kolonijalne sile i sve kolonizuju negde. Pitanje za manje zemlje je: ko kolonizuje vas? Balkan kolonizuje Nemačka.
Trampova SAD nije prijatelj Srbije. Ona ima interese koji se ponekad, kao za 2 svetska rata, u delu poklapaju sa našim. Iskoristiće nas za to.

Izvor: Saša Radulović

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com