Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Stamenković: Predsedniku ne služi na čast to što DJB pokušava da diskredituje jeftinim uvredama i klevetama…

Predsednik je iznenađen (a izgleda i uvređen).

Predsednik pogazi Ustav, suspenduje Narodnu skupštinu, zatvori nas u kućni pritvor na po 4 dana da ne možemo đubre da izađemo da bacimo (pod pretnjom kaznom), pozatvara sva mala i srednja preduzeća, porodične firme i dovede ih pred prosjački štap, ukine proslavu Uskrsa, pa onda organizuje izbore koje bezočno falsifikuje, nahuška policiju da brutalno napadne ljude koji ustanu da protestuju protiv svega toga, sve vreme držeći zdravstveni sistem u potpuno nepotrebnoj blokadi, otkazujući već zakazane operacije i otežavajući pristup pacijentima za pomoć od bilo kog drugog zdravstvenog problema do korone, i na kraju – ukidajući normalno školovanje za našu decu.

I nakon osam meseci tog ludila, sve preteći novim krugom istog ludila, Predsednik je iznenađen što je porasla podrška JEDINIM političarima koji su dosledno, od prvog dana, ustali protiv njegovog neprimerenog, neodmerenog i neinteligentnog odgovora na spolja nametnutu histeriju koja se svela na puko prepisivanje belosvetskog eksperimenta u ukidanju osnovnih ljudskih prava i sloboda. Stvarno?! Predsednik je pao s Marsa, izgleda.

Predsedniku ne služi na čast to što DJB, kao svoje političke neistomišljenike, pokušava da diskredituje jeftinim uvredama i klevetama, mada razumem da ga rast podrške našem programu i viziji razvoja i napretka Srbije – uprkos činjenici da čvrsto drži medije pod svojom kontrolom, onemogućavajući nas da taj svoj program predstavimo svim građanima – plaši, te da to radi iz čistog očajanja.

Očajanje u stranu, jeftino je i neprimereno, druže Predsedniče. Treba da se stidite.


Izvor: Branka Stamenković

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com