Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Radulović: Pregovori uz prisustvo EU su bili igrokaz…

Predsednik DJB Suverenista Saša Radulović gostovao je u emisiji “Aktuelno” na TV Sunce gde je govorio o pregovorima na koloseku uz prisustvo evroparalmentaca. On je kazao da EU podržava ovu vlast jer poslušno sprovodi politiku Berlina zajedno sa svim ostalim državama Balkana. Poslednja poseta Angele Merkel je to jasno pokazala. Koliko smo postali vazalna država Berlina pokazuje podatak da nemačka kompanija izdaje preko 70% udžbenika u Srbiji u kojima uče našu decu da je NATO miroljubiva organizacija za mirenje zavađenih naroda ili da je danak u krvi bio dobar način za srpsku decu da napreduju na društvenoj lestvici Osmanskog carstva.

Za Nemačku, Srbija je izvor jeftine radne snage i parking za prljave tehnologije. Iako Nemačka ima više litijuma od Srbije, Merkelova je poručila da je Rio Tinto strateški važan za nemačku auto industriju. Zašto? U Srbiji je mnogo jeftiniji zato što ne moraju da vode računa o zagađenju.

Pregovori uz prisustvo EU su bili igrokaz: nepripremljeni, veoma neozbiljni, unazadili su pravi pregovore i pomogli su vlasti. EU nije ništa predložila, već je uz pomoć vlasti za par sati sastavila listu od zahteva opozicije i pritiskala bojkot opoziciju da to prihvati. Sve što su stavili na sto je mali deo onoga što je već ispregovarano u Narodnoj Skupštini bez njihovog prisustva.

Sva prava zadržava: RTV Sunce.

Izvor

Mi smo nezavisni i nestranački info portal.

Podržite naš rad!

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: