Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) POSTROJIO RADNIKE I URLA NA NJIH: Sprema ih za doček Vučića i Lončara…

Tužno, jadno i bedno dokle smo došli i dokle nas je naprednjačka vlast dovela, a najnoviji primer ovoga jesu radnici postrojeni u kolonu i vežbaju aplauz pre posete Vučića i Lončara gradilištu novog Kliničkog centra.

Poređani u nizu, radnici su slušali govor i hvalospeve starijeg muškarca, koji im je objašnjavao kakve sjajne i bajne državnike imamo. A zatim su po naredbi radnici morali da vežbaju aplauz kojim će dočekati predsednika i ministra zdravlja.

Čas političkog vaspitanja i uvežbavanje aplauza na gradilištu Kliničkog centra, pred dolazak @avucic i Lončara. pic.twitter.com/1Ad9Mds64y

— Kuke i motike (@UsraneMotke) August 3, 2021

Radnici su, nemajući kuda da pobegnu od ovog ponižavanja i bahatosti, uradili jedino što su mogli – aplaudirali su.

– Pravimo ovaj klinički centar koji će biti među najboljih pet na svetu! Ne u Srbiji, ne na Balkanu, ne u nekoj Evropi, u svetu! Spasao je ministar Zlatibor Lončar državno zdravstvo! Kada je prethodni režim vladao, on je već počeo da daje dozvole za rad medicinskim fakultetima nekim državama tipa Jevrejima, ili kako se već zovu, Izraelcima. Šta bi bilo od nas da su oni došli? Pa ništa, umrli bi od kovida i raznih gluposti – vikao je narebodavac aplauza, zaključujući da je samo hteo da objasni kakve državnike imamo.

Zatim je objašnjavao scenografiju kada Vučić i Lončar dođu i radnike pored aplauza naučio da uskliknu i „živela Srbija“.

I kada pomislimo da radnici u našoj zemlji ne mogu biti više poniženi, režim Aleksandra Vučića uvek dokaže suprotno.

Tužno, jadno i bedno dokle smo došli.

Vesti – Slavija-info

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: