Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) MUČI SE DOK GOVORI, NIJE JOJ BAŠ DOBRO: Brnabić došla na RTS da ćuti

Premijerka u tehničkoj vladi Srbije Ana Brnabić ponovo „otežano misli“, kao što je pre nekog vremena zaključio jedan poznati političar. Brnabić je gostujući na RTS još jednom pokazala javnosti da joj retoričke sposobnosti nisu baš na zavidnom nivou. Govoreći o strankama koje su na nedavnim izborima ušle u parlament, Brnabić je napravila brzo zabrinjavajuće pauze tokom razgovora, te se videlo da se izuzetno muče dok govori.

Osoba koja, bar po zakonu, ima najodgovorniju funkciju u državi zapravo nema kapaciteta da sroči dve prostoproširene rečenice. Zasigurno je dobar deo javnosti koji je prikupio snage da posluša premijerkinu konfuziju na RTS doživeo transfer blama, gledajući i slušajući bruuuutalnu bitku jezika i mozga Ane Brnabić. Još nije jasno ko je pobedio. Nije potrebno napominjati da ni sam sastav rečenica nije najsrećniji.

Da stvar bude još gora, ovakvi nastupi Ane Brnabić nisu izuzetak, već naprotiv – pravilo, te kada god negde gostuje, njena borba deluje mučno čak i za one koji su se već navikli…

Ostaje da se vidi da li će Brnabić biti i dalje na čelu vlade, ili će je zameniti neko kome nije potrebno 30 sekundi (koliko traje ova blamaža) da izgovori dve rečenice.

U više navrata Brnabić je dokazala da govori sporo, ali nejasno, pa je očigledno da joj je vreme za (prevremenu) političku penziju.

Članak MUČI SE DOK GOVORI, NIJE JOJ BAŠ DOBRO: Brnabić došla na RTS da ćuti (VIDEO) se pojavljuje prvo na Naša Borba.

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: