Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Falsifikovana skupština izglasala zakon koji daje pravo Lončaru, Brnabićki, Vulinu da nas zatvaraju u kućni pritvor i prisilno imunizuju, ako procene da tako treba…

Sinoć je falsifikovana skupština u 19:02 izglasala protivustavan zakon koji daje pravo Lončaru, Brnabićki, Vulinu, Stevanoviću da nas zatvaraju u kućni pritvor i da nas prisilno imunizuju, ako oni procene da tako treba.

Od 192 prisutan poslanika, jedan je bio protiv i jedan uzdržan.

Čestitam nam svima uspešan bojkot kojim smo pokazali međunarodnoj zajednici da u Srbiji nema demokratije i sačuvali lično dostojanstvo. Pretpostavljam da će taj isti bojkot svima nama plaćati drakonske kazne koje će sprovoditi Vulini, Stevanovići i razne komunalne policije.

Čestitam i svim „medijima“, „eliti“, „NVO borcima za ljudska prava i „zvaničnoj“ N1 opoziciji koja je ustala protiv ovog Orvelovog zakona, kao što je ustala i protiv uvođenja vanrednog stanja i falsifikovanja izbora.

Čestitam i svim građanima koji misle „neće grom u koprive“ i neće to doći do mene i moje porodice i što ja da se akam i izlazim na ulicu, to što ovi iz DJB govore sigurno nije baš tako, baš kao što nije bilo za protivustavno vanredno stanje i za falsifikovane izbore. Izgleda da je potrebno da Vulin zakuca na vrata da bismo svi zajedno shvatili koliko je ozbiljno.

Čestitam i svima koji pljuckaju po protestu na koji je izašlo 150 ljudi i koji imaju genijalne savete i uslove koji moraju biti zadovoljeni da bi oni napisali pozitivan tvit o protestu ili barem kliknuli na lajk. Do tada, važno je sačekati šta će nam N1 reći.

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com