Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Da se ne zaboravi: Kako je jedan čovek izvršio državni udar…


Dosta je bilo – Skoro pedeset dana, Narodna skupština Republike Srbije bila je suspendovana. Sve skupštine u svetu za vreme epidemije normalno su zasedale. Kafići, prodavnice, kladionice i teretane za to vreme normalno su radilie, samo je Skupština morala da se zatvori.

Iako je obaveza svakog narodnog poslanika, kada se proglasi vanredno stanje, da odmah i bez poziva dođe u Skupštinu, tamo su bili samo poslanici DJB. Prvog, drugog i svakog drugog dana. Pozivali su i druge narodne poslanike podsećajući ih na ustavnu obavezu i zakletvu koju su kao narodni poslanici dali građanima. Samo pet poslanika im se priključilo.

Ostali narodni poslanici, kako vlasti tako i opozicije, ćutali su na državni udar i najgrublje kršenje Ustava. Ovo je ogromna sramota za sve koji su dozvolili da jedan čovek upravlja državom sa konferencija za medije.

#DJB im ovo neće zaboraviti. Istorija će zapamtiti da je Narodna skupština zasedala i tokom Prvog svetskog rata, u praktično nemogućim uslovima, a nije kada je to bilo moguće i neophodno, tokom epidemije virusa.

Svim političarima koji su ćutanjem pružali podršku predsedniku SNS-a samo jedna poruka: SRAM VAS BILO!


Izvor: Dosta je bilo