Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) BOTOVI NAPALI VUČIĆA! Obećao si da ćeš braniti Srbe na KiM i šta sad!

Dok traje odstrel Srba, Vučićeva krimi ekipa iz Srpske liste nema nameru da izađe iz Vlade Aljbina Kurtija i tako sruši antisrpsku vlast u Prištini. Umesto toga, danas gledamo još jedno prenemaganje i uzdisanje Vučića, koji je trupama NATO i KFOR opet dao 24 sata “fore” ako dođe do pogroma Srba, pa “on preuzima”.

Postavlja se pitanje koliko to Srba treba da bude ubijeno pa da Vučić preduzme nešto? Jedan upucani Srbin je izgleda malo. Koliko Vučiću, 10, 15, 20 – 1.000? Koja cifra ispunjava tvoje „norme“ da uradiš nešto? Koliko litara srpske krvi?

Zašto Srbija ne traži sazivanje hitne sednice SB Ujedinjenih nacija? Zbog čega ne dozvoljavamo da se Rusija uključi u pregovore? Umesto toga, ustavokršitelj Vučić hoće da ukine zabranu izgradnje nuklearnih elektrana u Srbiji i taj posao dodeli Americi, u nameri da kupi podršku za još jedan izdajnički mandat. Ova „frka“ na Kosmetu mu sad baš kvari posao. Gde sad da kreće s vojskom, kad samo što nije ugovorio posao.

Ipak, da će Vučiću biti sve teže da servira laži i prevare čak i njegovim najvernijim glasačima, pokazuje i današnji video iz Raške, gde je Vučića napala gospođa sa Kosmeta, inače njegova (bivša?) simpatizerka. Ona ga je povišenim tonom besno podsetila da je obećao da će da odbrani Srbe na KiM. Usledio je, naravno, bestidni odgovor Vučića u stilu kada želi da izbegne nezgodna novinarska pitanja.

A do nedavno, ta ista gospođa je žestoko „botovala“ u Kosovskoj Mitrovici, što možete videti i u video prilogu. Ona je bila glavna na dočeku Vučića na KiM pre nekoliko godina i ona koja mu je najviše aplaudirala.

BOTOVI NAPALI VUČIĆA! Obećao si Vučiću da ćeš braniti Srbe na KiM i šta sad! VIDEO

Izvor: Srbin info

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: