Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Azilant napao čoveka, dok je bio sa sinom od 9 godina!…

Migranti haraju putevima oko Šida!

Migranti svakodnevno sakriveni među robom u kamionskim tovarima ilegalno prelaze državnu granicu, a samo tokom prošle godine 1.148 osoba sprečeno u ovakvom naumu dok je nepoznat broj onih koji su uspeli u prelasku.

Međutim, u utorak na graničnom prelazu Horgoš carinici i policajci bili su svedoci krajnje neobičnog pokušaja ove vrste. Naime, četvorica migranata pokušala su da se domognu EU sakriveni među sadnicama tuja, kojima je bio natovaren makedonski kamion na putu ka Nemačkoj.

– Možda bi im pokušaj „kamuflaže“ i uspeo, da na ovom prelazu ne postoji mobilni skener čiji zraci prodiru i kroz deset centimetara debeo čelik. Kada je pomenuti kamion izdvojen za kontrolu, analiza slike sa skenera je pokazala ljudske konture među zimzelenim rasadom – kažu u Upravi carina.

Posle otvaranja tovarnog dela, carinici i policajci su između gusto napakovanih sadnica pronašli četvoricu sakrivenih mlađih muškaraca.

Napad u Šidu

Juče se dogodio još jedan incident u opštini Šid koji su izazvali ilegalni migranti. Dragana Teslića, ratara iz Adaševaca napao je migrant dok se traktorom vraćao sa njive.

Migrant je Draganu preprečio put, a zatim je skočio na kabinu traktora i počeo da je udara pesnicama ne bi li upao unutra.

O ovom incidentu Dragan je obavestio policiju, ali nasilnik i dalje nije uhapšen.

Izvor: Newsflash/KTV Šid/Novosti

(VIDEO) SKAKAO NA TRAKTOR KO DIVLJAK: Azilant napao čoveka, dok je bio sa sinom od 9 godina! appeared first on News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: