Take a fresh look at your lifestyle.

Veliki je naš Nole…


S obzirom da su političari Australije počeli opasno da mrsomude, dajte da vam kao osmogodišnji političar objasnim šta se, u stvari, dešava. Jer, kad uđete jednom u politiku, naučite da tumačite mrsomuđenja tog tipa, hteli ne hteli.

Dve godine vlasti u Australiji ubeđivali su svoje građane da, ako svi složno budu zatvoreni u svoje kuće i ne budu ništa radili dok se ne pronađe vakcina, a potom se svi složno budu vakcinisali – virus će zaobići Australiju. Koga nisu uspeli da ubede, njega su primorali.

Australijanci su istraumirani strogim i dugotrajnim zatvaranjima i ograničenjima. A broj zaraženih sada vrtoglavo raste. Osećaju se prevareno. Besni su. A idu izbori (najkasnije 21. maja 2022). Vlast Australije je u nebranom grožđu. Nole im je legao kao kec na deset da sav taj bes Australijanaca preusmere sa sebe na nekog drugog.

Toliko je jednostavno.

Nole se nikad nije petljao u politiku, što i ne treba da radi. Medjutim, vlasti Austalije su ga prosto usisale u politički vrtlog i od njega sad na silu Boga napravile SVETSKI simbol borbe za slobodu.

Nije im to bila namera. Uvereni su bili da će se Nole, kao i Čehinja, odmah okrenuti na štiklice i napustiti Australiju. Da je to uradio, oni bi iz svega ovoga izašli kao pobednici u sopstvenoj javnosti. Objavili bi svoj gejm-set-meč!

E, kako su se preračunali…

Veliki je naš Nole. Pa, on i kad gubi prva dva seta, dobija naredna tri! To što je rešio da ostane i da se bori s njima potpuno je pomrsilo njihove planove o brzoj i lakoj PR kampanji za sopstvenu javnost. I što ovo duže traje, to vlast Australije gore izgleda. To što je, pored Noleta, stradala i Čehinja, samo je dokaz da nespretno pokušavaju da nađu izlaz iz rupe u koju su sami sebe ukopali.

Svi ti detalji s kojima nas bombarduju oko pravila države Viktorije naspram federalne vlasti, teniske organizacije… sve vam je to jedan veliki bla, bla koji pokušava da vas onemogući da vidite šumu preusmeravajući vam pažnju na drveće. Suština je jasna: šta god da sud odluči u ponedeljak, naš Nole iz svega ovoga izlazi kao pobednik, a kolateralna dobrobit za čovečanstvo je činjenica da će ga time izvikati za svetski simbol borbe za slobodu.

Jeste, Nole je samo hteo da igra tenis.

Ali veliki je Nole.

Veći od tenisa.


Izvor: Branka Stamenković

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: