Take a fresh look at your lifestyle.

U Crnoj Gori su Hitlerove sudije upravo poništile presudu Konradu Adenaueru – Napredni klub

U Crnoj Gori su Hitlerove sudije upravo poništile presudu Konradu Adenaueru – Napredni klub

Izjava Čedomira Antića, predsednika Odbora za odbranu Mandića i Kneževića

U Crnoj Gori su Hitlerove sudije upravo poništile presudu Konradu Adenaueru

„Odbor za odbranu Mandića i Kneževića osnovan je pre četiri godine, kada je posle izmišljenog „nameravanog pokušaja državnog udara“, postalo jasno da je režim Mila Đukanovića odlučio da silom zatre srpski narod u Crnoj Gori.

Lažirani državni udar trebalo je da za Đukanovićev režim bude paljenje Rajhstaga. Crnogorski diktator je umislio da će na sukobu NATO-a i Ruske Federacije dobiti iste one političke dividende, koje je hrvatski ustaški pokret dobio od Drugog svetskog rata. Srećom, pogrešio je. Pohlepa i kriminalna priroda režima, kao i promena odnosa snaga u svetu, učinili su da se zločin, koji je želeo da izvrši nad polovinom stanovništva Crne Gore, pretvori u farsu i međunarodnu bruku. Tvrdoglavo nastavljajući svoj kriminalni naum, suočio se sa mirnom pobunom velike većine naroda. Ta pobuna, umeravana, kočena i kanalisana od strane SAD i EU, lišila ga je do sada samo dela vlasti.

Dosadašnje promene u Crnoj Gori, međutim nisu dovoljne. Umesto korenitih i održivih demokratskih reformi, mi smo danas svedoci sporog delovanja manjinske vlade i pokušaja da smradna lešina jednog režima iz doba Jure bude našminkana i upućena na svadbu. Na nesreću Crne Gore, demokratska plima nije dovela do ostavki sudija i tužilaca koji su hapsili penzionere, u samicama držali teške bolesnike, a uz pomoć osuđenih ubica nameravali da na robiju pošalju nevine ljude, političke predstavnike čitavog jednog naroda. Naprotiv. U Crnoj Gori je Hitlerov sudija Roland Frajsler upravo poništio presudu Konradu Adenaueru.

Sećamo se kako je bilo kada smo osnovali Odbor za odbranu Mandića i Kneževića. Nismo zaboravili zatvorene velike medije u Srbiji. Od reda: državne, režimske i NATO-ve. Sećamo se desetina uglednika koji su nam se pridružili, ali i onih koji su odbili, pravili se nevešti ili radili za drugu stranu. Znamo i zašto i kako se sve to na kraju, 2018. i 2019. godine, promenilo.

Promene su, ipak nepovratne.

Ovo je bila jedna bitka.

Naš cilj je pravedan.

Pobedićemo.“

Izvor: Napredni klub

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: