Take a fresh look at your lifestyle.

Trujemo vazduh, zemlju, vodu, sve zarad povlašćene partokratije i njene burazerske ekonomije. Da li će nas vakcine spasiti od toga?…

U zaštićenoj zoni Makiškog vodozahvata planira se izgradnja naselja od 13.000 stanova za više od 40.000 stanovnika, metro sa stanicama i depoom.

„To novo naselje bi veoma brzo zagadilo podzemnu vodu u reni bunarima i grad bi ostao bez vode za piće”

Trujemo vazduh, zemlju, vodu, sve zarad povlašćene partokratije i njene burazerske ekonomije, njihovih reketa i profita. Uništavamo zdravlje i imunitet svih nas i naše dece. Da li će nas vakcine spasiti od toga?

Idu izbori u Beogradu najkasnije na proleće 2022.godine. To je jedini i ujedno i pravi način da se ovo ludilo zaustavi. Ako vlast shvati da će ih ovo koštati, odustaće. Ako vlast pomisli da će svi ljudi kao ovce sagnuti glavu i istrpeti i ovo, neće. Zato, na nama je.

Za DJB pitanje zaštite životne okoline je pitanje života svih nas, zaštite našeg zdravlja, naše dece i naše budućnosti. DJB će zaustaviti sve „investitore“ koji nas truju. SVE bez izuzetka bez obzira iz koje zemlje dolaze. I domaće burazere. Ovo je naša zemlja, naša voda, naš vazduh.

https://t.co/COIAqAGLDs

Izvor: Saša Radulović

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com