Take a fresh look at your lifestyle.

Tadiću svaka čast na izjavi o mogućoj kandidaturi, poručio je opoziciji da se trgne iz zimskog sna…

Bivši šef odbornika Demokratske stranke u Skupštini Beograda i predsednik Izvršnog odbora Akademije za razvoj demokratije Balša Božović, govoreći o izborima naredne godine, kaže da opozicija debelo kasni u organizacionom smislu, a za izjavu lidera SDS Borisa Tadića da će se kandidovati za predsednika ukoliko proceni da da niko od drugih kandidata neće moći da pobedi Vučića ili da upravlja državom, kaže – svaka mu čast.

“Za godinu dana su izbori, oni će pre svega biti predsednički i mi još uvek nemamo kandidata. Tadiću svaka čast na toj izjavi, jer je rekao – probudite se iz sna, izbori su za godinu dana, ako nikog nema, tu sam… Jedan od retkih ljudi koji je u prednosti u odnosu na Vučića je Boris Tadić, koji je bio predsednik pa nije, a Vučić je samo bio – i nema to iskustvo silaska sa vlasti”, rekao je Božović, a prenosi N1.

“Ako imate nekog ko je najiskusniji među nama, ja ne bih lično na mestu (lidera SSP) Dragana Đilasa olako odbacivao tu mogućnost, a da ne kažemo to drugo ime, koje je bolje od njega. Hajde da čujemo ko je danas bolji, pa da krenemo danas da radimo kampanju. Verujte na osnovu petnaestogodišnjeg iskustva, na prošlim izborima predsedničkim znali smo godinu, godinu i po već ko nam je kandidat, za koga radimo – Saša Janković je bio taj, okupljale su se snage… Mi danas nemamo tog čoiveka, nemojte da mesec dana pred izbore da smislimo nekog profesora koji nema nikakvog političkog iskustva“, rekao je Božović.

https://t.co/EnLcEBMmNH

Izvor: Balša Božović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com