Take a fresh look at your lifestyle.

TADIĆ: Bizaran mi je Đilas koji je napadao druge za izdaju, a sada se sastaje sa Vučićem

Lider koalicije Ajmo ljudi Boris Tadić prokomentarisao je kritike koje predsednik SSP Dragan Đilas dobija nakon razgovora sa predsednikom Srbije i liderom SNS Aleksandrom Vučićem.

Naime, nakon jučerašnjeg sastanka Vučića i Đilasa čija je tema bila „rešavanje političke krize u Beogradu“, usledio je niz kritika onih koji su smatrali da je taj susret greška. Tim povodom oglasio se i lider koalicije Ajmo ljudi.Tim povodom oglasio se i lider koalicije Ajmo ljudi.

Od Đilasovih saradnika koji ga sada napadaju za izdaju, samo mi je bizarniji sam Đilas koji ignoriše činjenicu da je tako i on, čak i bez ikakvog osnova, za izdaju napadao druge“, napisao je Tadić na svom Tviter nalogu. Sastanak su komentarisali i nosilac liste „Ujedineni za pobedu Beograda“ Vladeta Janković, te Dobrica Veselinović, nosilac liste koalicije „Moramo“ na izborima u Beogradu i jedan od lidera pokreta „Ne davimo Beograd“. 

Janković je za Njuzmaks adriju rekao da misli da je razgovor predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa sa Vučićem velika greška, ali da zbog toga „njegov opozicioni legitimitet nikako ne treba dovoditi u pitanje“. 

Objasnio je da Đilasu zamera što se nije konsultovao sa koalicijom i što je razgovarao u vaninstitucionalnom okviru, a njihov osnovni cilj je povratak institucijama. S druge strane Veselinović, koji se poput Tadića ovim povodom oglasio na Tviteru, optužio je predsednika Stranke slobode i pravde da je sastankom u Predsedništvu Srbije „dao slamku spasa režimu“ Aleksandra Vučića u prestonici. 

Lider jedne stranke predlaže kad će se održati ponovljeni izbori zato što su ovi neregularni, a predsednik koji je uticao na to da budu neregularni će mu javiti šta misli nakon razgovora sa članovima svoje partije„, napisao je Veselinović.

Članak TADIĆ: Bizaran mi je Đilas koji je napadao druge za izdaju, a sada se sastaje sa Vučićem se pojavljuje prvo na Naša Borba.

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: