Take a fresh look at your lifestyle.

Stanković Njenjulović: Lokalni izbori u Negotinu referendum – Narodna stranka ili vlast

Nosilac liste Narodne stranke za lokalne izbore u Negotinu Krsta Stanković Njenjulović izjajavio je danas da će ti izbori, zakazani za nedelju, 17. oktobar, biti „opšti referendum“, jer će se građani opredeljivati između Narodne stranke i koalicije SNS-SPS.

„U Negotinu je situacija – Narodna stranka protiv svih, mi li oni. SNS i SPS izlaze zajedno na izbore i prikupljaju potpise za još nekoliko lista za jednokratnu upotrebu koje su na različitoj strani od nas i koje će se sledeći put možda pojaviti tek na sledećim lokalnim izborima“, rekao je Stanković Njenjulović televiziji Nova S.

Stanković Njenjulović je naveo da se kandidati SNS-a kriju iza predsednika te stranke Aleksandra Vučića, koji je „na svim bilbordima i plakatima, a nije kandidat za odbornika u Negotinu“.

„Očekujemo i podršku glasača stranaka i organizacija čije je liste odbila Opštinska izborna komisija, a oni su prikupljali potpise na zakonit način, bez pritisaka i ucena birača i prikupljanja ličnih karata unapred“, rekao je Stanković Njenjulović.

Stanković Njenjulović je dodao da je Narodna stranka dokumentovala brojne nepravilnosti koje je počinila vlast tokom kampanje i da će ih beležiti i na dan izbora.

Stanković Njenjulović: Lokalni izbori u Negotinu referendum – Narodna stranka ili vlast

Izvor: Narodna stranka

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: