Take a fresh look at your lifestyle.

SSP: Vučić crta metu Mariniki Tepić i Draganu Đilasu da bi sakrio veze režima sa klanom Velje Nevolje…


Zbog skandiranja grupe navijača Aeksandar Vučić je organizovao emitovanje emisije u kojoj su više desetina puta prikazne forografije iskasapljenih žrtava klana Velje Nevolje. Uz slike ministar policije Aleksandar Vulin je poslao i dve poruke. Prva da navijači koji sada idu na utakmice treba da budu zahvalni Vučiću jer ih niko neće ubiti. I drugu, da je Veljin klan povezan i da ubice imaju podršku Dragana Đilasa i Marinike Tepić da budu pušteni na slobodu. Ova poruka je pojačana tekstovima u današnjim izdanjima tabloida. Time se, kao nikada do sada, crta meta na čelu ovo dvoje ljudi.
Nikakve tv emisije i laži ne mogu da sakriju činjenicu da je upravo Vučićev režim napravio i godinama štitio Belivuka. Da nije tako Belivuk bi završio u zatvoru još 2017. godine nakon ubistva Vlastimira Miloševića u sred bela dana u centru Beograda, kada su prvo pronađeni, a onda po naređenju iz vrha policije uništeni tragovi njegovog DNK na mestu zločina. U tom trenutku Belivuk je bio slobodan i ako je prema pravosnažnoj presudi već morao da bude na izdržavanju zatvorske kazne zbog prebijanja obezbeđenja direktora Partizana Miloša Vazure. Da je Belivuka tada zadržan u zatvoru i osuđen, on ne bi mogao da ubije ljude čija tela Vulin i Vučič prikazuju, niti da prodaje drogu sve ovo vreme.

Umesto što televizija sa nacionalnom frekvencijom, taboidi koji se uređuju u Vučićevom kabinetu i najviši predstavnici vlasti lažnim optužbama pokušavaju da Mariniku Tepić i Dragana Đilasa povežu sa kriminalnim klanom, neophodno je utvrditi ko su bili pravi zaštitnici ekipe Veljka Belivuka u samom vrhu vlasti koji su mu omogućili da pored brojnih dokaza i krivičnih dela nesmetano reketira vlasnike ugostiteljskih objekata, švercuje drogu, prebija, maltretira, otima i ubija ljude. Bez tog dela istrage ovaj slučaj nikada neće biti završen.
Da Vučićev režim ne odustaje od modela po kome ljudi iz kriminalnog miljea kontrolišu navijačke grupe pokazuje i oslobađanje posle 6.5 godina zatvora Đorđa Prelića koji je prvom presudom za ubistvo Brisa Tatona bio osuđen na čak 35 godina. Pošto je Viši sud odbio uslovno puštanje veće Apelacionog suda kojim je predsedavao muž ministarke pravde je donelo suprotnu odluku. Poznato je da je Prelić dok je bio u bekstvu tvrdio da će ubiti Borisa Tadića, Miodraga Rakića i Dragana Đilasa.
Stranka slobode i pravde garantuje da kada smenimo ovaj kriminalizovani režim neće više biti zaštićenih saradnika kriminalnih i narko klanova i da će svi koji su bili u funkciji mafije, svi koji su sa njima sarađivali kao i svi koji bezočnim lažima o navodnim vezama ugrožavaju bezbednost opozicionih političara i njihovih porodica, biti procesuirani u skladu sa zakonom.
Vučić crta metu Mariniki Tepić i Draganu Đilasu da bi sakrio veze režima sa klanom Velje Nevolje

Izvor: Stranka slobode i pravde

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: