Take a fresh look at your lifestyle.

SRBIJI TREBA DENAPREDNJAKIZACIJA: Vučić najavio kopanje litijuma, pobuna ili nestanak! (VIDEO)

Tek što su se završili pokradeni „izbori“, ustaša iz Čipuljića Aleksandar Vučić je najavio nastavak kopanja litijuma u Srbiji. Sada je jasno da je mafijaški i izdajnički režim suspendovao državu i da narod stavlja u bezizlaznu situaciju. A u bezizlaznoj situaciji se našla i baka Coka.

Vučić je gostujući na genocidnoj TV Pink rekao da godišnje možemo da iskopamo 56.000 tona litijuma i da je trenutna cena po toni 76.000.

„Mi možemo da iskopamo za 4 milijarde samo na tome, bez prerade ikakve, samo da prodamo. Mogli smo od Loznice mali Tokio da napravimo. A sada stanovništvo u Podrinju napušta te krajeve. Šta imamo od Loznice do Bajine Bašte. Koliko ljudi imamo? Tu stvarno živi ne više od 125.000-130.000 ljudi. Biće još manje. A što ne napravimo da bude 300.000 ljudi? Pa nećemo, zato što nam strane službe biraju“.

„Vlada neka donosi odluke kakve hoće, ja ću da budem savest i đavolji advokat nekad, i pitanju zašto nismo sačekali studije. Koja se to zemlja odrekla litijuma, nafte, bilo čega. Moraju Srbi da se odreknu da ne bismo mogli da budemo ispred drugih u regionu“, rekao je genocidni Vučić, krijući od šačice svojih retardiranih glasača da će litijum sahraniti celu Srbiju.

Vučić je zapitao građane da li zaista misle da Rokfeler i Viola fon Kramon, koja mrzi sve što je srpsko, vole više Srbiju nego on!?! Teško da bilo ko može da mrzi više Srbiju i srpski narod od udbaško-ustaškog potomka, koji kao šef mafije služi upravo Rokfelerima, Rotšildima i globalnoj dubokoj državi.

Do leta slede sankcije Rusiji, povratak Rio Tinta, a zatim i „rešenje“ Kosmeta i Republike Srpske. Ekonomski kolaps će već ove godine biti na rekordnom nivou.

Izbor je jednostavan, ustanak ili nestanak. Denacifikacija ili sahrana Srbije.

Članak SRBIJI TREBA DENAPREDNJAKIZACIJA: Vučić najavio kopanje litijuma, pobuna ili nestanak! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Naša Borba.

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: