Take a fresh look at your lifestyle.

SNS deli pomoć u džakovima za smeće?!

Odbor SNS iz Blaca dotakao je dno i pokazao koliko su najsiromašniji samo brojka za njihove glasove, jer im je povodom praznika podelio pomoć u džakovima za smeće! Oni su vezani žutom trakom, a celokupna situacija je više nego simbolična.

Šta je sadržina ovih prilično skromnih paketa, nije poznato, ali se vidi da ne pune ni polovinu srednjeg džaka za smeće.

Vest o podeli pomoći najsiromašnijima objavljena je na lokalnom sajtu, a mnoštvo fotografija ponosnih lokalnih naprednjaka popunjavaju džakovi, kese sa SNS simbolima i skrušeni, nesrećni ljudi kojima je ovo poniženje predstavljeno kao poklon i briga lokalne zajednice.

„Pa zbog takvih poput tebe, zato što im kradete i uzimate šakom i kapom, zato i jesu takvog materijalnog stanja!!! Paketići u džakovima za smeće,sa žutom mašnom?!!! Pu, sram te bilo, bre! Jednom će i tebi tako da donose! U džakovima za smeće! A možda neće ni to – jedan je od komentara građana Blaca ispod slike na kojoj su naprednjaci na čelu sa poverenicom SNS Suzanom Veljović.

Nasmejana lica naprednjaka koji ne osećaju i ne prepoznaju patnju siromašnih komšija, koji opet moraju da učestvuju u ovoj njihovoj predstavi “Boljeg života” je stravična prilika stvarnosti, koju živimo već deset godina.

Molimo vas, lokalni i svi ostali naprednjaci, nemojte još više da ponižavate ove unižene ljude i pokazujete koliko vas niko i ništa, sem vaših funkcija ne interesuje!

Direktno

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: