Take a fresh look at your lifestyle.

Saša Radulović u poseti Surčinu: Vučić je politiku Srbije podredio Nemačkoj…


Dosta je bilo – „Osnov demokratije jeste pravo na slobodno okupljanje i promovisanje političkog programa u javnosti. Vlasti očigledno nije dovoljan samo medijski mrak kako bi sprečila građane da čuju poruke i politiku DJB. Prošlog ponedeljka, uz nasilnu pretnju, SNS vlast u Surčinu je pokušala da nas zastraši.

Kada su čuli da ćemo nastaviti sa izlascima na ulicu i razgovor sa građanima, evo danas su izveli preko 50 SNS aktivista koji su mahom zaposleni u Opštini Surčin i javnom sektoru, i pokušali da zastraše građane da ne prilaze našem štandu. Očigledno nisu uspeli.

Narod nam prilazi, uzima DJB materijal, pruža nam ruku. U odnosu na prethodne godine, oseća se da je strah manji, ali se oseća beznađe i ljudi ne vide svetlo na kraju tunela. Znajući sve ovo, EU zvaničnici i dalje redovno dolaze u Srbiju i svaki put izjavljuju da „Srbija ide u dobrom pravcu“.

Izjava predsednika #DJB Saše RAdulovića nakon današnje akcije u Surčinu

Saša Radulović u poseti Surčinu: Vučić je politiku Srbije podredio Nemačkoj – Dosta je bilo

Predsednik DJB Saša Radulović i potpredsednica Hana Adrović danas su se priključili akciji opštinskog odbora DJB Surčin koji tradicionalnog svakog ponedeljka na št…

Izvor: Dosta je bilo