Take a fresh look at your lifestyle.

Reditelj Šijan sasuo kofu go**na na vrata direktora zbog poplave kanalizacije (VIDEO)

Reditelj Nikola Šijan iz Beograda vlasnik je restorana „Vilin konjic“ u Golupcu. Nakon poplave kanalizacije u njegovom restoranu, Šijan je otišao kod nadležnih organa, gde je sa sobom poneo kofu u kojoj se nalazio sadržaj iz kanalizacije i njom polio vrata na kojima je pisalo „direktor“.

Ovaj svoj čin reditelj je objasnio na svom Fejsbuk profilu.

– Kako ste vi počeli ponedeljak? Rekli mi da treba da se pomažemo… Podmažemo. Kada neko ne zna da radi svoj posao, kada nije stručan, kada vi plivate u g***ima zbog tako nekoga, kad takva osoba neće da se povuče. Jedini način da iznesete problem jeste da mu problem servirate direktno na vrata. Naravno kofa g***na dobro dođe. P.S. Ovako i u Francuskoj poljoprivrednici saspu zgradu Vlade g***ima, da ne bude da sam varvarin, vandal – napisao je Nikola Šijan na svom Fejsbuk profilu uz fotografije vrata na koja je sasuo kofu izmeta.

Ubrzo na društvenim mrežama počeo je da se širi i snimak ovog događaja.

Inače, Nikola Šijan, je odlučio da deo svog vremena provodi u selu Kozelj sa suprugom i petoro dece, gde drži restoran.

O svom životu on je govorio za domaće medije.

– Ideja da zakoračimo u selo nije nova, u nekoliko navrata smo pokušavali da napravimo neku našu oazu gde bismo pobegli od sveg onog lošeg što nosi grad. Imati četvoro dece je velika odgovornost, samo pokušajte da nahranite 6 usta svaki dan i videćete kako to izgleda. A onda pomislite kakav je kvalitet te hrane koja dolazi do vaše dece, a koju im vi kao roditelji servirate. Misli “šta ću, tako svi pa i mi” nam nikad nisu bile bliske, valjda to ima veze za genetskim inatom i ličkom tvrdoglavošću, te smo rešili da nešto promenimo – rekao je on u intervjuu za „Novosadske novine „, pa dodao:

– Kada smo prvi put stavili naš sir na porodičnu trpezu, sir koji su nam dale naše koze, osetili smo se zadovoljnim, jer smo po prvi put posle mnogo godina znali šta jedemo i kako je to proizvedeno. Nije bilo GMO-a, nije bilo pesticida, nije bilo čudnih oznaka tipa E201, E304, sve je bilo onako kako su to generacije naših predaka radile. Polako, sa ljubavlju, sa pažnjom, bez hemije, jer ovo je moja zemlja i zaslužuje od mene i moje porodice poštovanje.

Чланак TAKO SE TO RADI: Reditelj Šijan sasuo kofu go**na vrata direktora zbog poplave kanalizacije (VIDEO) се појављује прво на Naša Borba.

%d bloggers like this: