Take a fresh look at your lifestyle.

RAMZAN KADIROV SE OBRATIO ZELENSKOM VIDEO PORUKOM: Upozoravam te poslednji put!

Čečenski lider Ramzan Kadirov, koji se vratio nedavno iz Moskve gde se susreo lično sa Putinom i predstavnicima ruske vlasti, oglasio se preko svog Telegram kanala preko koga komunicira sa svojom publikom.

U svom obraćanju Kadirov je preno utiske iz Moskve gde se govorilo o nastavku rata i učešću čečenskih jednica koje se bore u regionu Donbasa i Luganska, kao i oko Harkova.

“U vrlo bliskoj budućnosti, kao što sam i ranije rekao, ruske snage će koristiti novu taktiku i svakodnevno postizati efikasnije i brže rezultate u izvođenju specijalne operacije. kao potvrdu svojih izjava postaviću video-dokaze uništavanja nacista, đavola i ukrajinske okupacione opreme. Za razliku od banderovske hunte koja daje samo usmene izjave i beleži događaje u neutralnoj pozadini, a koja je dobro uspela, ja neću samo pričati, već pokazati i dokazati činjenice”, rekao je Kadirov u svom obraćanju video porukom, a onda i dodao:

“Upozoravam Zelenskog poslednji put! Podignite ruke, izađite na bojno polje i recite: “Ne pucajte, predajemo se!”, završio je Kadirov svoje obraćanje.

Članak RAMZAN KADIROV SE OBRATIO ZELENSKOM VIDEO PORUKOM: Upozoravam te poslednji put! se pojavljuje prvo na Naša Borba.

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: