Take a fresh look at your lifestyle.

Radulović u Kragujevcu: Drugi nude kule i gradove, a mi obećavamo samo jedno, uvešćemo red


Saša Radulović, kandidat Suverenista za premijera, govorio je na predizbornom skupu u Kragujevcu. On je rekao da druge stranke, vlasti i opozicije obećavaju kule i gradove, plate od hiljadu i po evra i druga obećanja koja vređaju inteligenciju ljudi.
„Mi mislimo da narod hoće da čuje ozbiljnost i jednostavne analize onoga kako jeste i šta nam je činiti. Naše jedino predizborno obećanje je da ćemo uvesti red. Toliko jednostavna stvar, uvesti red i napraviti sistem koji će da radi u interesu građana. To nam je posao“, rekao je on.

On je naglasio da nije posao političara da privređuju, dele pare naokolo, stvaraju novu vrednost, već da je njihov posao – sistem. A onda, kako je naveo, posao građana je da u tom sistemu stvaraju za sve nas, i dodatu vrednost i bogatstvo i lep život.
Kako je rekao, EU ne interesuje uvođenje reda u Srbiju.
„Za najgrđe stvari koje se kod nas dešavaju, oni kažu: Srbija ide u dobrom pravcu. Pa jel ide Srbija u dobrom pravcu? Ide, ali za njih, za njihove interese. Za nas ne ide nikako. Bolje bi bilo da idemo u rikverc“, kazao je Radulović.
Kako je rekao, oni su nam „odnarodili“ jednu granu vlasti, sudstvo, putem referenduma za promenu ustava.

Radulović je pozvao građane da glasaju na izborima za poslanike za Suvereniste pod brojem 10, a na predsedničkim izborima za Branku Stamenković pod brojem 3.
Saša Radulović

Dosta je bilo

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: