Take a fresh look at your lifestyle.

Radulović u Kragujevcu: Drugi nude kule i gradove, a mi obećavamo samo jedno, uvešćemo red


Саша Радуловић, кандидат Суверениста за премијера, говорио је на предизборном скупу у Крагујевцу. Он је рекао да друге странке, власти и опозиције обећавају куле и градове, плате од хиљаду и по евра и друга обећања која вређају интелигенцију људи.
„Ми мислимо да народ хоће да чује озбиљност и једноставне анализе онога како јесте и шта нам је чинити. Наше једино предизборно обећање је да ћемо увести ред. Толико једноставна ствар, увести ред и направити систем који ће да ради у интересу грађана. То нам је посао“, рекао је он.

Он је нагласио да није посао политичара да привређују, деле паре наоколо, стварају нову вредност, већ да је њихов посао – систем. А онда, како је навео, посао грађана је да у том систему стварају за све нас, и додату вредност и богатство и леп живот.
Како је рекао, ЕУ не интересује увођење реда у Србију.
„За најгрђе ствари које се код нас дешавају, они кажу: Србија иде у добром правцу. Па јел иде Србија у добром правцу? Иде, али за њих, за њихове интересе. За нас не иде никако. Боље би било да идемо у рикверц“, казао је Радуловић.
Како је рекао, они су нам „однародили“ једну грану власти, судство, путем референдума за промену устава.

Радуловић је позвао грађане да гласају на изборима за посланике за Суверенисте под бројем 10, а на председничким изборима за Бранку Стаменковић под бројем 3.
Saša Radulović

Dosta je bilo

%d bloggers like this: