Take a fresh look at your lifestyle.

Radulović: U autobus može više od 5 ljudi, u kafanu takođe, ali slava kod kuće, e to je već opasno? Bukvalno prave budale od nas…

U prošli petak je falsifikovana skupština izglasala protivustavan zakon kojim su, pored „prava“ vlade da vas prisilno vakciniše, uvedene i ove drakonske kazne.

Vlada vam kaže da ne umete da vodite računa o sebi, pa će tu ulogu rado na sebe preuzeti Lončar, Vulin, Stevanovići, Brnabićka, Kisićka i Kon.

U autobus može više od 5 ljudi, u kafanu takođe, ali slava kod kuće, e to je već opasno? Bukvalno prave budale od nas.

Iako znamo da Srbija više nema Ustavni sud, već ima samo partijske poslušnike koji glume sudije, DJB priprema ustavnu inicijativu za obaranje ovog protivustavnog zakona. Da ostane trag.

Kada građani povere DJB upravljanje državom, sve kazne koje su naplaćene ljudima i firmama od početka ovog korona ludila do danas će biti refundirane.

PAPRENE KAZNE ZA SLAVE I ŽURKE SA VIŠE OD 5 LjUDI! Po novom zakonu domaćin će za ovaj prekršaj morati da plati 150.000 dinara

KO organizuje žurku ili slavi slavu sa više od pet osoba u zatvorenom prostoru rizikuje kaznu od 50.000 do 150.000 dinara, na osnovu izmena Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti koje su stupile na snagu prošlog petka.

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com