Take a fresh look at your lifestyle.

Radulović: SNS je naše glasove dodavao Šapiću i radikalima, negde i SVM…


Dosta je bilo – Juče smo uvidom u džakove na 4 biračka mesta utvrdili da su „pakovani“ i da se ne slažu sa zapisnicima. Podneli smo 2700 prigovora, ali je RIK odbio da proveri džakove. RIK se pravi blesav i samo broji ono što piše u zapisnicima. Juče smo brojali umesto njih.

SNS je naše glasove dodavao Šapiću i radikalima, negde i SVM. Očigledno su imali i višak glasačkih listića jer u džakovima ima više listića nego što je birački odbor zvanično dobio.

Zato RIK i ne želi da gleda u džakove. Jer znaju da bi izbori pali ako bi zavirili u njih.

Podneli smo krivičnu prijavu i zahtevamo od tužilaštva da odmah reaguje. Danas u 11h držimo konferenciju za medije u holu Narodne skupštine.

Molimo sve one koji su uspeli sa bojkotom da nam barem ne podmeću nogu dok se borimo za odbranu izborne volje građana koji su izašli na izbore.

Znali smo kao i vi da će izbori biti pokradeni kao i svi izbori do sada. Naš način je da se borimo jer je alternativa gora. Hvala unapred.

DJB uvidom u džakove otkrio način izborne prevare, podneta krivična prijava – Dosta je bilo

Koristeći pravo uvida u birački materijal, narodni poslanici DJB su u sredu, 25. juna proverili sadržaj džakova sa 4 biračka mesta slučanim uzorkom i uporedili ih sa z….

Izvor: Saša Radulović

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com