Take a fresh look at your lifestyle.

Radulović: Primer Švedske je dovoljan da shvatimo koliko ludilo su napravili mediji…

„Slušati epidemiološku struku u Švedskoj znači kretati se bez maske u zatvorenim javnim prostorima, slobodno izlaziti u restorane, kafiće i ići u školu.“

I nikakva katastrofa se nije desila. Švedska je prošla bolje od većine zemalja Evrope.

„Švedska vlada je odlučila da mere koje preduzima protiv pandemije trebaju biti utemeljene na dokazima. Njihov stav je da ako se pogledaju mere koje sada preduzimaju različite zemlje, videće se da one imaju vrlo malo temelja u dokazima.“

Gde Švedska jeste pogrešila? Pogrešila je tamo gde su pogrešile i sve druge zemlje Evropa, pa i Srbija: dopustili su da se zaraze ljudi u staračkim domovima. Preko pola preminulih u Evropi je umrlo u staračkim domovima.

Šta je još specifično za Švedsku? Švedska ima ogromnu imigraciju u poslednjih 10 godina. Većna umrlih su imigranti koji su izbegavali zdravstveni sistem dok nije bilo kasno.

Samo primer Švedske bi morao da vam bude dovoljan da shvatite koliko ludilo su napravili mediji, koliko su vas lagali razni partijski SNS-krizni štabovi i razni N1-stručnjaci i da se onda i konačno zapitate zašto sve to rade?

Da li je Švedska bila u pravu?

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com