Take a fresh look at your lifestyle.

Radulović: Ovaj čovek nije epidemiolog. On je propagandista koji je zarad ličnog interesa spreman da za partiju na vlasti uradi sve što se od njega traži…

Ovaj čovek nije epidemiolog. On je propagandista koji je zarad ličnog interesa spreman da za partiju na vlasti uradi sve što se od njega traži. Kao takav, opasniji je od same partije na vlasti. Isto važi i za „sudije“, „tužioce“, „prosvetne radnike“, „policiju“ …

Partokratija nam je pojela društvo, sve naše profesije i institucije. Sada nam sa njima jede slobodu i dostojanstvo.

Ono što bi svi zajedno trebalo da vidimo je da su uplašili ceo svet raspadom zdravstvenog sistema i milionima mrtvih ako ne zatvorimo zdrave ljude u kućni pritvor i ako svi ne nosimo maske.

Švedska to nije uradila i ima praktično ISTE rezultate kao i svi ostali. Švedska ima praktično ISTE rezultate kao i svi drugi i to BEZ maski i BEZ policijskog časa i BEZ uništenja privrede.

To što je virus jeste opasan (kao što je opasan i svaki drugi virus od preko 100 različitih virusa sezonskih prehlada i gripa) znači da se treba paziti, ali ne znači da treba zatvarati državu i gurati ljudima maske na lice. Vreme je da tu jednostavnu činjenicu shvatimo i prihvatimo.

Ovo celo ludilo sa policijskim časom i maskama je, sada već bez ikakve dileme možemo reći, najveći psihološki eksperiment izveden nad celim čovečanstvo. Valja nam se probuditi. Bukvalno živimo Orevelove romane.

Kon: Ne može se očekivati da se u Evropi poveća broj zaraženih kovidom, a da to zaobidje SrbijuIzvor: Saša Radulović

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com