Take a fresh look at your lifestyle.

Radulović: Ova trojica su gori od vlasti. Nauka nula, podaci nula, samo propaganda…


Ova trojica su gori od vlasti. Nauka nula, podaci nula, samo propaganda: brže, jače, bolje. Baš kao i Pink, i N1 i Nova S organizuju panel isključivo sa k 19 istomišljenicima.

Reče mi lekar prijatelj: “U moje selo pored Niš se kaže: tri cvećke iz istu saksiju.”

Vlast svakodnevno preko svojih medija širi paniku. Pročitah danas da jedan lekar reče u Informeru da je “šansa da trudnice prežive bez e samo 30%”. Za ovu monstruoznu laž bi moralo da se ide u zatvor. N1, Nova S ih u stopu prate.

Zbog ovog ludila je potrebno svakodnevno ponavljati činjenice:
– i isani i neisani prenose virus
– prirodni imunitet je mnogo bolji od bilo koje e
– smrtnost od virusa je na nivou smrtnosti od gripa: ispod 0,2%. Za ljude mlađe od 50 godina, smrtnost je ispod 0,05%. Za decu je opasnost ista kao i od prehlade i gripa.
– postoje i smrtnost i ozbiljne posledice od a. Svaki čovek treba za sebe da izvaže rizik. Da nije bilo smrti devojke u Sloveniji od e, javnost u Srbiji ne bi ni znala da postoje ozbiljne posledice.
– za starije ljude i ljude sa oslabljenim imunitetom virus je opasniji od gripa. Pošto je rizik da preleže virus i steknu prirodni imunitet značajan, tu su e da svako odluči za sebe uz konsultacije sa svojim lekarom i svojim zdravstvenim kartonom

Glas za DJB-Suvereniste nije samo glas za normalnu, uređenu Srbiju i glas protiv Kriznog štaba ove loše vlasti, već i glas protiv ove trojice. Kada dođe do promene vlasti, DJB-Suverenisti su garant da ih ovi ljudi neće zameniti i da će se poštovati sloboda ljudi, Ustav i zakoni. Sloboda ili ništa.

Naš Krizni štab: Hapsite prevarante, otvorite medije i mere, mere, mere

Izvor: Saša Radulović

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: