Take a fresh look at your lifestyle.

Protesti u Parizu – pune ulice po kiši, a narod uzvikuje: „Sloboda za Đokovića“

Demonstracije u Parizu protiv uvođenja vakcinalnih propusnica i nedavne izjave predsednika Emanuela Makrona, koji je rekao da želi kinji nevakcinisane, pretvorile su se spontano u podršku najpoznatijem zarobljeniku na svetu u ovom trenutku – Novaku Đokoviću.

Veliki broj okupljenih u Parizu oko Kraljevske palate, više od 20.000 ljudi koji su išli do trga Vauban da protestuju protiv obavezne vakcinacije, kao i protiv vakcinacije dece sa sloganom i transparentima: „Dalje ruke od naše dece“, je posle razglasa sa mikrofona „Sloboda za Đokovića“, počelo horski da skandira Novaku.

Novak je praktično u tom trenutku postao njihov nevakcinisani heroj,  koji je nepravedno zatočeno u Australiji, gde čeka oko ponoći po evropskom vremenu da mu počne suđenje.

„Ovaj talentovani teniser iz Srbije, uhapšen je kao nitkov, kao najgori nitkov“, čuli su se povici iz mase na račun svega onog što neopravdano na drugom kraju sveta proživljava svetski broj jedan.

Ni jaka kiša koja danima pada u Parizu nije sprečila masovno okupljanje naroda protiv kovid diktature, koje se na kraju pretvorilo u pružanje podrške srpskom asu Novaku Đokoviću.

Protesti u Parizu – pune ulice po kiši, a narod uzvikuje: „Sloboda za Đokovića“

Izvor: Srbin info

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: