Take a fresh look at your lifestyle.

Preokret: OSUDA MEDIJSKOG LINČA NAD DRAGANOM ĐILASOM…

Opozicione stranke i pokreti (Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Zajedno za Srbiju) najoštrije osuđuje orkestrirane režimske napade na Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde. Sinhronizovani linč nad predsednikom jedne opozicione stranke od strane režima, na čelu sa Aleksandrom Vučićem i ministrima u nelegitimnoj Vladi i svih medija pod kontrolom režima, neviđeni su u evropskim okvirima. Svakodnevna, sinhronizova produkcija, inkriminacija na račun Dragana Dilasa, koje su osude bez suđenja, suprotne ustavnim i zakonskim normama, imaju za cilj da se uništi politički protivnik.

Vrhunac takve kampanje je “nesmotreno” saopštavanje javnosti, od strane urednika režimskog tabloida, na režimskoj televiziji, kakva sudbina čeka Dragana Đilasa i kakvu režiju priprema Aleksandar Vučić.
To je model kojim režim pokušava da onemogući opozicioni rad i svoje afere poput Krušika, Jovanjice, Telekoma, rušenje u Savamali, saradnje sa kriminalnim grupama Veljka Belivuka i Slavise Kokeze, smrti Vladimira Cvijana i drugim aferama prikrije fabrikovanjem laži protiv političkih protivnika. Time se Srbija svrstala u red zemalja koja progoni političke protivnike i još dublje tone u diktaturu.
Neretko su ti napadi usmereni i na porodicu i maloletnu decu, kao što je to bio slučaj za vreme vanrednog stanja.

Naše stranke i pokreti će na domaćem planu, zajedno sa građanima, nastaviti borbu za slobodne medije i slobodne izbore, kako bi se stalo na put samovolji jednog čoveka, koji je preuzeo i ulogu tužioca i suda. O napadima i medijskon linču nad Draganom Đilasom, predsednikom Stranke slobode i pravde, upoznaćemo sve relevantne evropske i međunarodne institucije.

Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret, Zajedno za Srbiju

https://t.co/SS0K9Jh80b

Izvor: Pokret za Preokret

Mi smo nezavisni i nestranački info portal.

Podržite naš rad!

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: