Take a fresh look at your lifestyle.

POSLANICA: Fabrike je izgradio SNS! Kakvi investitori, hvala našem Vučiću…

Potčinjavanje vođi i hvalisanje vođe makar jednom u toku govora postala je obavezna kvota za članove SNS u javnim nastupima.

Nakon bizarnog ispada minsitarke privrede da Švajcarska zavisi Srbiji, poslanica SNS Ana Čarapić plasirala je dezinformaciju da je SNS kao stranka sagradio fabriku od temelja do krova.

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su rad raspravom o Predlogu zakona o zaštiti poslovne tajne.

Predloženo rešenje obrazlaže ministarka privrede Anđelka Atanasković koja je navela da se zakonom, između ostalog, precizira koje se informacije smatraju poslovnom tajnom.

Skupština je juče završila načelni pretres o izmenama Zakona o ličnoj karti i izmenama Zakona o akcizama.

Ministar finansija Siniša Mali je juče u Skupštini Srbije objasnio da se izmenama Zakona o akcizama harmonizuje akcizna politika u Srbiji kada su jaka alkoholna pića u pitanju sa akciznom politikom Evropske unije.

Izmenama Zakona o ličnoj karti predviđeno je, između ostalog, da građani u slučaju nestanka tog dokumenta neće morati da oglašavaju u Službenom glasniku već će to činiti MUP na zvaničnoj veb stranici.

Ministarka Anđelka Atanasković izjavila je u Parlamentu da cela vlast zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem radi na poboljšanju životnog standarda Srbije.

“Koliko on ulaže sebe, tako moramo i mi, cela vlada da ulaže sebe u njegov put i da zajedno pratimo sve to što radi, da se izgradi što više puteva, što više bolnica, škola, a samim tim i normalno, preduzeća”, poručila je ministarka u govoru koji predstavlja udžbeničko veličanje diktatora.

“Ja mislim da nam i Švajcarska zavidi na ovakvoj organizaciji vakcinacije u zemlji i svi ambasadori koji mi dođu su zadivljeni i čestitaju nam”, rekla je Atanasković iako predsendik države nema nikakva ovlašćenja u oblasti vakcinacija i dodala da Srbija korača krupnim koracima napred i vratiće se na onaj put kad je “Srbija bila pojam u Evropi, a i u svetu”.

Poslanica SNS Ana Čarapić izjavila je da Srbija navodno prednjači na zapadnom Balkanu kada su u pitanju investicije i da je samo Aleksandar Vučić otvorio više od 230 firmi i one su nam omogućile visoko standard u Srbiji, iako predsednik države nema ovlašćenja da otvara fabrike.

Poslanica je navela spisak od nekoliko fabrika i dodala ih je „Srpska napredna stranka izgradila od temelja do krova“.

Izvor: Blic/Newsflash

POSLANICA: Fabrike je igradio SNS od temelja do krova! KAKVI INVESTITORI, HVALA NAŠEM VUČIĆU… sa News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com