Take a fresh look at your lifestyle.

Ponoš za Blic: Impotentna vlada, prepotentan predsednik i građani bez države, to je Srbija…

Ponoš za Blic: Impotentna vlada, prepotentan predsednik i građani bez države, to je Srbija 🔽

💬💬Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da je Srbija danas država sa skupštinom bez opozicije i da će imati „impotentnu vladu, prepotentnog predsednika“, a građane bez države.

„Uveren sam da takva vlada, kao i skupštinski saziv, neće biti dugog veka, a predsednik će, bez obzira na svoju svemoć, sve češće sedeti na hoklicama jer će Srbija biti sve slabija“, rekao je Ponoš u intervjuu za današnji „Blic“.

Upitan kakvu Vladu Srbije očekuje, Ponoš je odgovorio da će ekipa ljudi koja neće odlučivati o najvažnijim stvarima ponovo biti zadužena da u javnosti pravda tuđe odluke i postupke, i dodao da su nevažna konkretna koaliciona i personalna rešenja.

Ponoš je istakao da bi zajednički kandidat opozicije za predsednika Srbije na izborima 2022. godine bio nužan, ali ne i dovoljan preduslov za uspeh, i da je iskustvo iz Crne Gore veoma poučno.

„Narodna stranka je spremna da stane iza najboljih zajedničkih kandidata na svim nivoima. Pitanje je optimalnog tajminga za promovisanje zajedničkih kandidata, imajući u vidu kroz kakvog tabloidnog zeca bi morali da prođu. Ne manje važno je da se stranke i drugi akteri svojim angažmanom, snagom i referencama pouzdanog partnera kvalifikuju za učešće u takvim dogovorima“, rekao je Ponoš.

Ponoš za Blic: Impotentna vlada, prepotentan predsednik i građani bez države, to je Srbija

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da je Srbija danas država sa skupštinom bez opozicije i da će imati „impotentnu vladu, prepotentnog predse….

Izvor: Narodna stranka

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com