Take a fresh look at your lifestyle.

Ponoš: Bilčikova izjava deluje kao nesporazum, u srpskoj skupštini nema opozicije…

Zdravko Ponoš: Bilčikova izjava deluje kao nesporazum, u srpskoj skupštini nema opozicije

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je izjava izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika da su „ključni partneri u dijalogu oni koji su izabrani u parlament“ delovala kao da će Evropljani moderirati razgovor između različitih političkih frakcija vlasti, jer u srpskom parlamentu nema opozicije.

„Možda je u pitanju nesporazum. Šta god da je, mi smo vratili stvari tamo gde im je mesto. Bilčikova izjava odudara od pisma komesara EU za proširenje Olivera Varheljija u kojem je naveo da ćemo imati podršku za otvaranje dijaloga vlasti i opozicije. Kao što je poznato, u skupštini nema opozicije“, rekao je Ponoš nakon sastanka predstavnika opozicije sa Varheljijem u beogradskom hotelu Hilton.

Bilčik je juče televiziji N1 rekao da su ključni partneri u dijalogu oni koji su izašli na izbore, osvojili glasove i imaju podršku naroda i izabrani su u parlament.

Ponoš: Bilčikova izjava deluje kao nesporazum, u srpskoj skupštini nema opozicije

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je izjava izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika da su „ključni partneri u di…

Izvor: Narodna stranka

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com