Take a fresh look at your lifestyle.

POKS: Savez Vučića i Đilasa očekivan

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) smatra da je sada svima jasno da je sukob Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića sve vreme bio planiran i izrežiran da bi se odigrala uloga u korist zapada i predstava pred narodom, kako je i vlast i opozicija za prihvatanje ultimatuma u vidu sramnog sporazuma o predaji Kosova i Metohije Albancima.

„Podrška Dragana Đilasa Vučićevom protivustavnom prihvatanju granica, pasoša i teritorijalnog integriteta tzv. Republike Kosovo nas nimalo ne iznenađuje. Savez Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića bio je očekivan i tek sada je izašao na videlo“ – izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

„Stranke Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića su postali politički blizanci, istih političkih uverenja, ali i istih zajedničkih ‘prijatelja’ iz NATO pakta i EU i to je sada svima jasno. Bez obzira na to, narod neće dozvoliti da bude izmanipulisan i da prihvati ultimatum i predaju Kosova i Metohije u zamenu za ulazak u EU koja nas i neće“ – dodao je Mihailović.

Izvor: Srbin.info

 Aleksandar VučićDragan ĐilasKosovo i MetohijaPOKS