Take a fresh look at your lifestyle.

PISMO POLICAJCA: Zbogom, Nebojša iz Beograda!

„Ministre“ Stefanoviću, da Vam se obratimo na kraju vaše političko – bezbednosne utakmice u kojoj ste daleko od velemajstora i doktora kako ste se predstavljali. Iskreno, niste ni za klupu za rezervne igrače. Apostrofe smo stavili namerno jer, ukoliko imate sumnjivu diplomu fakulteta, vi ste nezakonito na poziciji ministra – stoji u pismu policajaca koje je stiglo na adresu Direktno.rs.

Obraćanje policajaca Nebojši dr Stefanoviću prenosimo u celosti:

Surova je i bolna istina koja će u narednom periodu tek uzdrmati vaš ego, koji ionako odlikuje JA, JA i samo Ja. U prilog tome govore vaša sumnjiva diploma fakulteta i takođe sumnjiv doktorat. Sve je sumnjivo, na svu sreću sada već bivši ministre policije. Nadamo se da vojsci nećete naneti štetu kao u policiji.

Savetivali smo vas, molili, pisali pisma da se trgnete i da se okružite stručnim profesionalcima u policiji. Nažalost, niste nas poslušali. MUP ste doživeli kao nekakav poklon sa kojim možete da radite šta god poželite. Smenjivali ste stručne, postavljali kriminogene i nestručne…. Delili ste kao da vam je dedovina!

Epilog takvog kadriranja je MAŠINA ZA MESO u kojoj su mleveni ljudi. Da. To je rezultat vašeg rada u policiji.
Nebojša, celog života ste želeli i maštali da budete nekakav doktor pa zatim Rambo. Nijedna želja vam se nije ostvarila. Džabe udaranje maljem u gumu, trčkaranje, višesatno pucanje na strelištima MUP-a. Vi ste i dalje Nebojša iz Beograda.

Verovatno niste ni svesni kolike su posledice tavog dunđerskog rukovođenja policijom. Evo objasnićemo vam:

Izazvali ste potpuni haos u policiji. Nije se znalo više ko kako dolazi, a ko kako odlazi. Preko noći su neki postajali pukovnici samo zato jer su bili „vaši“ ljudi. Ivan Ristić, Milan Gak, Miroslav Kuzmanović… Znate šta je zajedničko ovim ljudima i Vama? Imate sumnjive diplome svi. To se, takođe, može reći i za Gorana Papića, Biljanu Popović Ivković…

Ugrozili ste bezbednost čitave zemlje, a sigurni smo i regiona, jer je u Evropi nezapamćeno da neka kriminalna banda pune dve godine otima, kasapi ljude. Ceo grad je naslućivao ko stoji iza svega, osim Vas. Vi niste imali pojma šta se dešava. Izvinite, jeste vi bili ministar policije ili građevinarstva, poljoprivrede…?

Sami ste birali svoje saradnike i šta sad? Ko je sada kriv za haos koji ste za sobom ostavili u policiji? Za vreme vašeg „šerifovanja“ doveli ste gomilu ljudi bez kursa, škole, znanja i poverili im bezbednost naše dece, roditelja, naših porodica, naše imovine, naše države.

Da li ste svesni u koliku opasnost ste doveli celu državu?! Otimanje i kasapljenje ljudi, otimanje lokala, firmi…

Šta bi bilo sledeće, Nebojša? Da nas neko strelja na ulici, da nam otima stanove… Ne vredi da vam pričamo više. Ne razumete ništa. Ubeđeni smo u to.

Nebojša, za kraj ovog obraćanja, jedna stručna analiza. Čovek sa gomilom afera. Čovek koji je spreman da ima sumnjivu diplomu, sumnjiv doktorat, upetljan u aferu „Krušik“, spreman je na sve. Samo je pitanje koja će biti cena uloga.
Govor vašeg tela pokazuje visok nivo nervoze i sujete. Šta Vas muči toliko, „ministre“ Stefanoviću?

Svejedno, vi ste i dalje Nebojša iz Beograda… – stoji na kraju pisma koji je naša redakcija dobila iz MUP.

Izvor Slavija info

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: