Take a fresh look at your lifestyle.

Obradović: Nakon što smo dobili zvaničan poziv i informaciju da će na sastanku sa političkim predstavnicima iz RS biti i njihova opozicija, odlučili smo da se i Dveri odazovu…

Nakon što smo dobili zvaničan poziv i informaciju da će na sastanku sa političkim predstavnicima iz RS biti i njihova opozicija, odlučili smo da se i Dveri odazovu.

Pre nekoliko dana smo pozvali čitavu javnost na podršku Republici Srpskoj i bilo je normalno da se susretnemo sa njihovim političkim vrhom kad su u Beogradu i lično im pružimo podršku. Kao na razgovoru oko situacije u vezi sa KiM u Narodnoj skupštini i ovde smo se rukovodili najvažnijim nacionalnim i državnim interesima, a to je odbrana i očuvanje RS, a ne dnevnom politikom. Iskoristili smo priliku da predložimo da parlamenti Srbije i RS donesu Rezoluciju o genocidu nad Srbima u NDH, kao i da jedna takva rezolucija bude podneta i Generalnoj skupštini UN kao vid prevencije da nam se stradanje iz 20. veka više nikada ne ponovi.

Ove godine je tačno 80 godina od otvaranja monstruoznog logora smrti Jadovno i Jasenovac, a na današnji dan se sećamo i Oluje kao najvećeg etničkog čišćenja u Evropi posle Drugog svetskog rata. Podsetili smo i na našu Svesrpsku deklaraciju kojom tražimo da i Srbija donese sličan zakon kao RS po kome će biti zabranjeno nazivati Srbiju, RS ili srpski narod genocidnim. Sada su rukovodstva Srbije i RS na potezu da odgovore na ove naše inicijative koje su u funkciji zaštite srpskih nacionalnih i državotvornih interesa.

Boško Obradović: Dveri će uvek biti tamo gde se brane srpski državni interesi

Izvor: Srpski pokret DVERI

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: