Take a fresh look at your lifestyle.

Obradović: Krivična prijava za svakog predsednika biračkog odbora koji je krao na referendumu

Referendum je pokraden i mora biti poništen – zaključak je analize koju su zajednički uradile sve političke stranke patriotske opozicije koje su vodile referendumsku kampanju protiv promene Ustava.

    I matematički i logički je nemoguće da je opcija NE pobedila u najvećim gradovima sa najvećim brojem birača (Beograd, Novi Sad, Niš…), a izgubila u celini. Vučić je u nedelju noć bukvalno izmislio rezultat referenduma onako kako mu je odgovaralo jer je bio u panici kada je video da gubi. Najbolji dokaz za to je da je predstavio rezultat koji u ukupnom zbiru broja izašlih na referendum iznosi 101. 01% (60, 48% DA, 39, 52% NE i 1, 01% nevažećih listića). Postavlja se pitanje ko je uopšte Vučić da saopštava rezultate u stranačkim prostorijama? Da li je tako dao zadatak Miladinu Kovačeviću šta treba ovih dana u Statističkom zavodu i RIK-u naštelovati?

Podneli smo prigovore i krivične prijave za svako biračko mesto na kome je vršena referendumska krađa, a to su po pravilu mesta gde opozicija nije imala čuvare kutija. Tu je izlaznost mnogo veća nego u proseku, a svi birači su listom bili za DA, što je apsolutno nemoguće kada uporedite sa drugim biračkim mestima u istom gradu ili opštini gde je opozicija imala članove referendumskih odbora. Sada su na potezu tužilaštvo i policija koji treba da utvrde za svakog birača koji je upisan u birački spisak da je u nedelju glasao da li je živ ili mrtav, da li je toga dana uopšte bio u Srbiji i mogao da izađe na glasanje ili je neko veštački upumpavao i lažirao glasove za DA kada je video da opcije NE pobeđuje u celoj Srbiji.

Svaki predsednik biračkog odbora, kao i svi članovi koji su mu pomagali u prekrajanju referendumske volje građana, odgovaraće krivično za učinjeno teško krivično delo. I niko neće moći da se sakrije iza toga da mu je to naredio Vučić ili neko drugi iz SNS. Svi koji su saučesnici u ovakvom funkcionisanju ovog nedemokratskog i kriminalnog režima moraju takođe snositi odgovornost za ono što rade, jer Vučić može sam da laže ali ne može sam da krade. Srpski pokret Dveri će sutra i prekosutra detaljno predstaviti sve načine na koje se kralo na referendumu.

Boško Obradović

Predsednik Dveri

Boško Obradović: Krivična prijava za svakog predsednika biračkog odbora koji je krao na referendumu | Srpski pokret Dveri

Izvor: Srpski pokret DVERI

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: