Take a fresh look at your lifestyle.

Nemanja Vidić objasnio zbog čega je povukao kandiduru za predsednika FSS

Jedini kandidat za mesto predsednika FSS-a sada ostaje bivši fudbaler i funkcioner Crvene zvezde Dragan Džajić
Nemanja Vidić

Dosadašnji pretendent na predsedničku poziciju Fudbalskog saveza Srbije, Nemanja Vidić, povukao je svoju kandidaturu samo dan pre izbora, a onda je i obrazložio svoj akt.

– Pred našim fudbalom su veliki izazovi. Mnogo toga mora i može bolje. Moja ideja je bila i ostala da okupim tim vrhunskih profesionalaca koji su kadri da te izazove reše kvalitetnije nego možda iko u Evropi. Nažalost, na svakom koraku puta ka tome da postanem predsednik FSS mi je jasno stavljeno do znanja da nam ta šansa neće biti pružena. Ovim putem želim da vas obavestim da povlačim kandidaturu za predsednika FSS. Odgovornost za rešavanje velikih izazova koji su pred nama je preuzela ista grupa ljudi koja ih je i stvorila. Definitivno nisam optimista po pitanju toga šta će uraditi sa prilikom koju su prigrabili i mislim da će za četiri godine biti još teže nego danas. Povlačenje kandidature ne znači da odustajem od srpskog fudbala. Verujem u svoj tim i našu viziju, kao i veliku pomoć koju ćemo dobiti od naših prijatelja iz vrha evropskog i svetskog fudbala. Ono što nažalost nije moguće da krenemo da radimo danas – moj tim i ja uradićemo, verujem, u bliskoj budućnosti. Sada to nije moguće – poručio je Vidić.

Jedini kandidat za mesto predsednika FSS-a sada ostaje bivši fudbaler i funkcioner Crvene zvezde Dragan Džajić, koji je danas i izabran za tu funkciju.
Izvor :Telegraf.rs