Take a fresh look at your lifestyle.

Ne davimo Beograd predlaže razdvajanje izbora…

Ne davimo Beograd predlaže da se na predstojećim pregovorima o izbornim uslovima sa evropskim poslanicima, zahteva razdvajanje različitih nivoa izbora u Srbiji. Predsednički, parlamentarni i lokalni izbori ne mogu biti održani zajedno zbog velike zloupotrebe javnih resursa, funkcionerske kampanje i kontrole medija, koja dovodi do toga da je Aleksandar Vučić jedini kandidat i za predsednika mesne zajednice i za predsednika države.

Takođe, ponavljamo naš stav da je za uspeh na izborima, umesto jedne kolone, bolja prirodna programska saradnja sličnih organizacija koja će imati potencijal da motiviše i okupi ljude i da izađu i glasaju, ali jednako bitno, uključe se u kontrolu izbora. Neprincipijelna partnerstva, koja su karakteristična za nastup u jednoj koloni, odbijaju građane i od potencijalnih glasača prave apstinente.

Ne davimo Beograd predlaže razdvajanje izbora

Zahtevamo razdvajanje predsedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji kako Aleksandar Vučić ne bi bio kandidat i za prdsednika mesne zajednice i za predsednika države. Takođe, umesto jedne neprincipijelne kolone, bolja je prirodna programska saradnja sličnih organizacija koja će imat…

Izvor: Ne davimo Beograd

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com