Take a fresh look at your lifestyle.

Ne davimo Beograd organizovao projekciju „Velikog diktatora“ na zidu zatvorenog bioskopa na Voždovcu…

Lokalna grupa inicijative Ne davimo Beograd sa Voždovca organizovala je sinoć projekciju filma „Veliki diktator“ na zidu odavno zatvorenog bioskopa Voždovac sa željom da ukaže na nedostatak kulturnih sadržaja i objekata kulture na ovoj velikoj beogradskoj opštini.

Inicijativa Ne davimo Beograd zalaže se za to da kvalitetni kulturni sadržaji moraju biti dostupni svim građanima, a očigledno je da je opština Voždovac jedan od najtežih primera. Kako bi to ostvarili, neophodno je da radimo na reafirmaciji zapostavljenih kulturnih centara, domova kulture i drugih prostora u opštinama van centra grada.

Dodatno, Ne davimo Beograd smatra bi Grad trebalo da uspostavi registar prostora u javnom vlasništvu i ponudi ih na korišćenje civilnom sektoru, odnosno promeni im namenu tako da odgovaraju potrebama građana i zajednice u kojima se nalaze. Napušteni i nekorišteni prostori mogu postati klubovi za penzionere, omladinski i društveni centri, biblioteke ili bioskopi.

Ne davimo Beograd organizovao projekciju „Velikog diktatora“ na zidu zatvorenog bioskopa na Voždovcu

Lokalna grupa inicijative Ne davimo Beograd sa Voždovca organizovala je projekciju filma „Veliki diktator“ na zidu odavno zatvorenog bioskopa Voždovac sa željom da ukaže na nedostatak kulturnih sadržaja i objekata kulture na ovoj velikoj beogradskoj opštini.

Izvor: Ne davimo Beograd

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com