Take a fresh look at your lifestyle.

Narodna stranka Bujanovac: SNS štiti dokazano bezakonje svojih funkcionera…


Narodna stranka – Narodna stranka Bujanovac: SNS štiti dokazano bezakonje svojih funkcionera

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Bujanovac Saša Arsić izjavio je danas da SNS u toj opštini štiti dokazano bezakonje svojih kadrova, koji prete i ucenjuju svakoga ko ukaže na njihov kriminal i zloupotrebe.

„Stojan Simonović iz Levosoja pretrpeo je pritiske i torturu jer je ukazao na zloupotrebe i nepravilnosti u radu direktora obdaništa ’Naša radost’ u Bujanovcu Milovana Aleksića“, rekao je Arsić.

Arsić je naveo da je Aleksić pretio Simonoviću, koji je član Narodne stranke, da će dobiti otkaz i ucenjivao ga pre nego što je Simonović otišao u prevremenu penziju.

„Vaspitačica u tom obdaništu je čupala za kosu Simonovićevu unuku i sud ju je prvostepeno kaznio sa 100.000 dinara. Ona, međutim, nije suspendovana, a njena koleginica koja je prijavila taj slučaj je premeštena u seoski vrtić“, rekao je Arsić.

Arsić je dodao da je službeni automobil vrtića „Naša radost“ ukraden ispred zgrade u kojoj stanuje Aleksić, i istakao da direktor vrtića neovlašćeno koristio službeni automobil u privatne svrhe.

„Aleksić Opštinskom veću Bujanovca nije dostavio zvanični izveštaj o krađi službenog automobila jer bi se tako otkrilo da je reč o zloupotrebi“, istakao je Arsić.

Arsić je naveo da je SNS očigledno državnu imovinu smatra svojom.

„Pozivam nadležne organe da hitno reaguju i ispitaju sve zloupotrebe kadrova Srpske napredne stranke, koji moraju da odgovaraju pred zakonom“, zaključio je Arsić

Izvor: Vuk Jeremić

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com