Take a fresh look at your lifestyle.

MILANOVIĆ: Srbi su moji saveznici i prijatelji! Amerika je nastala na genocidu i zločinu! (VIDEO)

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović govoreći o situaciju u vezi sa izbornim zakonom u Bosni i Hercegovini rekao je da su Srbi Hrvatima saveznici.

– Blizak mi je narod, svaki narod nam je blizak, ali u ovoj situaciji Srbi su mi ovde saveznici. Je l’ to nekom nije jasno? I onaj ko predstavlja Srbe i ko se uklapa u minimum standarda, moj je prijatelj – rekao je Milanović.

Voditeljka je dodala da je „Republika Srpska nastala na zločinima“. Hrvatski lider ju je tada prekinuo i objasnio:

„Heloooou, helou, helou, helou, helou! Amerika je nastala na zločinu, na genocidu nad „nejtiv pipl“. Većina država je nastala na zločinu. Francuska revolucija je nastala na zločinu i masovnim egzekucijama fratara, franjevaca i popova, i sveštenika – podvukao je Milanović.

Podsetimo, Zoran Milanović je danas komentarsao izjave o „reorganizaciji Federacije Bosne i Hercegovine“ i „trećem entitetu“.

– Ne bih voleo da ode u tom pravcu. Bude li na kraju otišli u tom pravcu, ja ću ih podržati – rekao je Milanović, prenosi Srpskainfo.

Članak MILANOVIĆU PRORADIO GEN: Srbi su moji saveznici i prijatelji! Amerika je nastala na genocidu i zločinu! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Naša Borba.

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: