Take a fresh look at your lifestyle.

Mediji: Brat Darije Kisić dobio 3 miliona evra u poslu sa EPS…

EPS je potpisao ugovor vredan 3 miliona evra sa firmom Nites, kojom upravlja Bojan Kisić, rođeni brat ministarke za rad, boračka i socijalna pitanja, Darije Kisić Tepavčević.

Građani Srbije su platili više od 3 miliona evra tako što je direktor EPS-a, Milorad Grčić, stavio svoj potpis na ugovor sa firmom Nites kojom upravlja rođeni brat ministarke Darije Kisić Tepavčević.

Mediji koji su imali uvid u ugovor navode da je u pitanju autentičan dokument.

Ono što ovaj ugovor čini ‘egzotičnim’ jeste partner Bojana Kisića, to je firma Khaoticen, koja je samo u poslednjih 6 meseci od Elektrodistribucije Beograd dobila poslove vredne više od 10 miliona evra, od EPS-a ugovore vredne više od 4 miliona evra, a od SDPR više od 2 miliona.

Dakle, partner brata Darije Kisić Tepavčević je za samo šest meseci prihodovao više od 16 miliona evra novca građana Srbije. Da stvar bude još zanimljivija, naročito za javno mnjenje, pokazuje činjenica da je odmah posle prošlogodišnjih izbora formalni vlasnik ove firme, Siniša Narić, osnovao zajedničku firmu sa čelnim ljudima Vučićeve omiljene agencije Ipsos. Odnosno sa Markom Uljarevićem i Predragom Kurčubićem.

Reč je o firmi “Numerator” u kojoj, kako kaže, Marko Uljarević ima većinski udeo.

Morate priznate da je u pitanju čarobna veza. Da li se tu otvara pitanje čije su poslove preuzeli u IT sektoru. Da li je u pitanju neko kome smo ranije pomutili konce?

Zanimljivo to što je pomenuta firma poslovala raspolagajući kapitalom sa egzotičnih ostrva.

Preko dve firme sa Britanskih devičanskih ostrva su poslovali i to sve piše u APR-u. Čista egzotika sa ofšor kompanijama koje učestvuju u finansiranju, osnivanju, radu firmi koje su najdirektnije povezane sa predstavnicima Srpske napredne stranke i Republike Srbije.

Izvor: Nova.rs

GOMILAJU BOGATSTVO: Brat Darije Kisić dobio 3 miliona evra u poslu sa EPS! sa News Flash.

Podržite nas. Lajkujte našu Facebook stranicu

 

Like!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com