Take a fresh look at your lifestyle.

Kostić: TV PINK je zreo za oduzimanje nacionalne frekvencije

Da za TV PINK ne postoji granica u kršenju zakona, promovisanju nemorala, eksplicitnih scena nasilja i kiča i šunda svake vrste, odavno je poznato. Ali prikazivanje kratkotrajnog dokumentarnog filma pod nazivom „Meta porodica“, prevazilazi ne samo granice dobrog ukusa, već stavlja mete na čela novinara, opozicionih političara i svih drugih koji misle drugačije od Vučićeve vlasti. Da je Srbija pravna država ova televizija ne bi imala nacionalnu frekvenciju, a njen vlasnik bi odavno bio u zatvoru.

    Zahavaljujući bliskosti sa svakom vlašću, a pogotovo sa Vučićem i njegovim aktuelnom režimom, Željku Mitroviću je dozvoljeno sve. Od toga da ne plaća porez do toga da na najmonstruozniji način targetira ljude, ovoga puta kroz loše sklepani dokumentarac aktiviste SNS-a. Taj dokumentarac je napravljen iz dva razloga: prvo, da pokaže zaveru protiv Vučića i njegove porodice koje u stvarnosti nigde nema i drugo, da stavi metu na čelo svima koji iole iskažu neslaganje sa vladajućim režimom. Posebno je skandalozno i opasno crtanje mete na čelu predsednika Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića kada znamo da je posle jednog sličnog spota emitovanog takođe na TV PINK protiv Olivera Ivanovića, ovaj opozicioni političar ubijen pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Iz svih ovih razloga, vreme je da u Srbiji počnu da se sprovode zakoni, a oduzimanje nacionalne frekvencije TV PINK-u mora biti minimum od koga će se početi. Srpski pokret Dveri će uvek biti na strani prava i pravde i garantujemo da će se po padu ovog režima, zakon striktno poštovati.

mr Ivan Kostić

Potpredsednik Dveri

Kostić: TV PINK je zreo za oduzimanje nacionalne frekvencije | Srpski pokret Dveri

Izvor: Srpski pokret DVERI

Od sada nas možete pratiti i putem Telegrama

t.me/opozicija

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: