Take a fresh look at your lifestyle.

Kako se desio dupli pas između Vučića i N1 a preko leđa Republike Srpske…


DJB se neće nikada baviti politikanstvom i spinovima, posebno po pitanjima od državnog i nacionalnog interesa. DJB se nikada nikome neće izvinjavati što štiti Republiku Srpsku. DJB Đilasu, Jeremiću i njihovim organizacijama neće zaboraviti ovo politikanstvo oko Republike Srpske.

Ovj tekst je ovde da ostane trag, da znate šta se zaista desilo i kako se kreia spin. Neki kažu: trebali ste da znate i da ne idete. Upravo suprotno. Vi, građani Srbije, treba da znate kako preko medija pokušavaju od vas da naprave budale. A DJB se neće bojati svoje senke i razmišljati kako neko može ono što radimo za državne interese spinuje protiv nas. Jer to se ne može sprečiti šta god radili.

Kako se desio dupli pas?
1. DJB tražio sastanak u vezi sa Republikom Srpskom pre 10 dana. Vučić ignorisao.
2. Na sastanku oko izborni uslova u ponedeljak sam ponovo direktno to tražio. Prihvaćeno za sredu
3. U sredu se okupili svi ispred sale za sastanak u 14 časova, i onda se pojavi posluga sa belim vinom i Vučić poziva sve da uzmu čašu vina. Svi su bili malo iznenađeni. Neki su uzeli. Ja nisam.
4. Suzana Vasiljević napravila nekoliko fotografija i mi uđosmo u salu. Trajalo je par minuta. Nikakvog koktela nije bilo.
5. Onda kreće dupli pas: Vučić kači na društvenim mrežama, N1 preuzima i lansira priču o „rujnom vinu“, botovi Đilasa i Jeremića preuzimaju „koktelu“, kako se lepo „družimo“. Ovo servira Vučiću loptu da preko svojih blatoida krene da brani DJB kao da smo njegovi

I sve ovo preko leđa Republike Srpske. Osim ovog spina i duplog pasa između Vučića i N1, sastanak sa političkim predstavnicima Republike Srpske je bio ozbiljan razgovor o trenutnoj situaciji u Republici Srpskoj. Svi su govorili o ozbiljnosti situacije, izrazili zabrinutost. Od Srbije su čuli reči podrške i zahteve za jedinstvo.

I kao što vidimo to jedinstvo već daje rezultate. Zapad je zatečen, a Šmit razmišlja šta da radi i da li da prihvati uslove SVIH stranaka u Republici Srpskoj za neformalan sastanak.

Neshvatljivo je da je DJB jedna od retkih relevantnih političkih opcija u Srbiji koja je ustala protiv silovanja prava i destabilizacije regiona od strane Incka. Neshvatljivo je da jedino DJB govori protiv kopona ludila, da smo jedini ustali protiv protivustavnog vanrednog stanja, da smo jedini govorili da Šapić nije opozicija i da su nas svi napadali zbog toga.

A svima vama koji kažete da se sa „kriminalnom i mafijaškom vlašću nema o čemu razgovarati“ pitajte se: kada bi sutra neko napao KiM ili Republiku Srpsku, da li biste kazali: „šta me briga, neka vlast vidi šta će“? Ili, da li Ivo Andrić nije smeo da se viđa sa nacistima? Da li razumete šta znači štititi nacionalni interes BEZ OBZIRA NA TO KO JE NA VLASTI I KO VAM JE PROTIVNIK?

Anatomija jednog spina: kako su Vučić i N1 odigrali dupli pas preko leđa Republike Srpske – Dosta je bilo

Izvor: Saša Radulović