Take a fresh look at your lifestyle.

Kada sam od tebe i ostalih tražio da KONTROLIŠEMO bojkot, a ne da pustimo vlast da sama sebi kreira rezultat, rekli ste svi zajedno da nećete. Zašto sada ćutiš kada je FALSIFIKAT dokazan?…

Sinoć me napade Đilas, pa da odgovorim i na Fb.

Pre četiri meseca SVI mediji, CELA opozicija, cela „elita“ je vikala: šta me briga za Ustav i državni udar, važan je virus.

Sada svi viču: šta me briga za FALSIFIKOVANE izbore, važan je virus.

Od jeseni ide velika ekonomska kriza. Šta će tada vikati?

Kada sam od tebe i ostalih tražio da KONTROLIŠEMO bojkot (jer mogli smo da imamo kontrolore), a ne da pustimo vlast da sama sebi kreira rezultat, rekli ste svi zajedno da nećete.

I zašto sada ćutiš kada je FALSIFIKAT dokazan? Pravno smo oborili izbore. Ako padnu izbori, pada i vlast. Zašto ćutite zajedno sa SVIM medijima? Rekla EU da vlast treba da dobije 3/4 u skupštini?

Građani verovatno ne znaju, ako imate narodne poslanike u skupštini, iako ne izađete na izbore, imate pravo na ne samo na kontrolore na biračkim mestima nego i predsednike i zamenike predsednika biračkih odbora.

Čelnici SzS su taj predlog DJB odbili. Hteli su bez kontrole.

Kada sam te zvao da zajedno dignemo glas protiv PROTIVUSTAVNO uvedenog vanrednog stanja (čije ukidanje ujedno znači SPREČAVANJE ZATVARANJA SVIH pa i penzionera), rekao si: nije vreme.

Kako si se onda borio? Prihvatio policijski čas, ali ne za penzionere?

Da li je taj način na koji „ne napadaš druge opozicione stranke i lidere“ taj što sebi pribavljaš njihove poslanike i odbornike? Nakon 5 poslanika DJB, sada je Narodna stranka došla na red.

To što je neko DEKLARATIVNO protiv ove vlasti, ne znači da smo na istoj strani.

Mislim da ti nije pametno da porediš svoju karijeru sa mojom. Jer u mojoj nema partokratije i burazerske ekonomije. Dok sam bio stečajni upravnik radio sam sa Vericom Barać i na 24 sporne privatizacije. Zato bolje nemoj. Ja recimo nikada nisam kontrolisao medije, imao zaposlenog Dragana J. Vučićevića u Press-u, pomagao Vučiću da reši Pravdu i niti Danas oraganizujem napade na opozicione lidere preko „medija“.

Svi potezi koje je Đilas do sada povukao su išli na ruku vlasti. Kao da želi da potopi celu opoziciju i da olakša posao vlasti. Slučajnost ili namera? Nama nebitno.

I nemojte više da mene pozivate na dogovor. Ja sam sve pokušao da ih skupim da se dogovorimo i napravimo plan pre više od pola godine. Ništa nisu hteli. Samo pasivan bojkot. Kao da im je cilj da vlast dobije 2/3 u skupštini. E pa Dosta je bilo.

DJB neće sarađivati sa Đilasom.

Saša Radulović on Twitter

“Pre četiri meseca SVI mediji, CELA opozicija, cela „elita“ je vikala: šta me briga za Ustav i državni udar, važan je virus. Sada svi viču: šta me briga za FALSIFIKOVANE izbore, važan je virus. Od jeseni ide velika ekonomska kriza. Šta ćete tada vikati? https://t.co/TpJJZrPjPu”

Izvor: Saša Radulović

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com